Az "utolsó pár kiló" mit jelent?
Figyelt kérdés
Ugye azt a legnehezebb leadni. De mit jelent ez? Ha én nem az ideális súlyomra szeretnék fogyni, mert nem akarok vékony lenni, de mégis fogyni szeretnék, akkor nekem ezek utolsó kilók, vagy nem? 163 cm vagyok és 66 kg, 62 szeretnék lenni, ennyivel már jól éreztem magam.nov. 13. 14:50
11/11 anonim válasza:
5-ös vagyok, wow, tényleg azt hittem, hogy ezzel amúgy mindenki tisztában van, és majd jön pár zöld kéz, de a sok piros meglepett :))
Ezek szerint ezt mégsem tudják az emberek - csak attól, hogy valamit nem tudsz, kérlek, ne pontozz le (nem a lepontozás érdekel, hanem hogy más is azt hiszi, hogy nem helyes, amit írtam, és figyelmen kívül hagyja). Szóval ha fogalmad sincs, légyszi szórakozásból nem pirosozz, kösz (tudom, most úgyis ez lesz, de azért valami halvány reményem van még az emberiségben)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!