Utolsó pár kiló miért ilyen nehezen megy le?
Figyelt kérdés
Másfél éve volt egy császárom.Doki nem is javasolta hogy 1 évig tornazzak, de attól függetlenül amit felszedtem 15kgbol 10 simán lement. Eleve dietazok mivel chron beteg vagyok. De ez a maradék pár kg nem megy le. Már elkezdtem 2honapja kis edzéseket csinálni, torna plusz kardio. De még sem mozdul a mérleg. Most 68kg vagyok a 169cm hez. Szeretnék újra 64kg lenni vagy akár kevesebb. Sokan mondják a környezetemben hogy nem kell mert csinos vagyok, de én nem érzem jól magam így. Mit tornazzak meg hogy hatásosabb legyen?#torna #Párkilo
2021. jún. 29. 13:02
1/4 anonim válasza:
Testmozgásnak jó az amit csinálsz vagy a kocogás ha szereted.
A kalóriát jó lenne számolnod. Úgy egész jól meg lehet határozni hogy se túl lassan se túl gyorsan ne fogyj. Hanem szép egyenletesen.
2/4 anonim válasza:
Az is fontos hogy minden embernek van egy súly amit egészséges étkezés mellett a szervezet fenntart. Ez mindenkinél más.
Onnan fogyni már lassabb mert ezt igyekszik a szervezet tartani.
A súlyod valóban jó. Nyilván ha nem érzed jól magad a bőrödben az más.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Számolom egy ideje a kalóriát, igaz olyan sok mindent a betegségem miatt nem ehetek.
Orvosom szerint is jó a súlyom, de nem érzem magam jól a bőrömben. Futás el kezdem, csak várom megjojjon a futó padom.
2021. jún. 29. 20:59
4/4 anonim válasza:
Szívesen. Jó futást majd a padon.
Kitartást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!