Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Az "utolsó pár kiló" mit jelent?

Az "utolsó pár kiló" mit jelent?

Figyelt kérdés
Ugye azt a legnehezebb leadni. De mit jelent ez? Ha én nem az ideális súlyomra szeretnék fogyni, mert nem akarok vékony lenni, de mégis fogyni szeretnék, akkor nekem ezek utolsó kilók, vagy nem? 163 cm vagyok és 66 kg, 62 szeretnék lenni, ennyivel már jól éreztem magam.
tegnap 14:50
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Alapesetben minél kevesebb a túlsúly, annál lassabb a fogyás. Ezért mindegy, mit jelent konkrétan az utolsó pár kiló, tényleg mindig az a leglassabb
tegnap 15:03
 2/6 anonim ***** válasza:
65%
Ezek már az utolsó kilók
tegnap 16:56
 3/6 anonim válasza:
70%
Én 152 kiló voltam, de az életmód váltásomnak hála sikerült lefogynom 98 ra. 90-re szeretnék lemenni, de egyre nehezebben akar megmozdulni a súlyom.
tegnap 18:05
 4/6 anonim ***** válasza:
67%

Átlagos súlyra akarsz lefogyni. Az még nem az utolsó kilók kategória.

Ha 53-ra akarnál, akkor úgy 5 kilón belül kezdődne az utolsó kilók.

tegnap 20:59
 5/6 anonim ***** válasza:
20%

Az utolsó kilók azt jelentik, hogy valaki elképzel valami random számot, amiről azt hiszi, hogy pont annyi kilónak kellene lennie, és annyira ragaszkodik ehhez az elképzelt konkrét számhoz, hogy amikor megközelíti ezt felülről, akkor azt hiszi, hogy az utolsó kilóknál tart fogyásban.

A valóságban ez inkább egy tartomány, és egy konkrét számnak semmi jelentősége nincsen.

tegnap 23:42
 6/6 anonim ***** válasza:
Nálad ez esetben nincs olyan, hogy "utolsó kilók". Úgy képzeld el, amikor mondjuk egy 210 kilós ember le akar fogyni mondjuk 80-ra és jelenleg 91 kiló, akkor ott már sokkal kevesebb van hátra, mint amennyit leadott és abban az esetben már az is mondható "utolsó kilók"-nak.
ma 07:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!