Miért kicsik rám a ruhák a fogyás után?
Figyelt kérdés
187cm magas vagyok és 115 kiló voltam.
2 hónapja kezdtem edzeni és odafigyelni mit eszek plusz fehérjepor. Most vagyok 107 kilónál, látszik is hogy ment le pár kiló és érzem is.
Viszont a korábbi 2xl-es polók konkrétan jobban feszülnek rajtam mit fogyás előtt. Hiába ment le kicsivel a hasam ugyan úgy feszül elöl hátul oldalt, és olyankor már úgy érzem semmit nem fogytam.
Ez rohadtul lelombozó, és sokszor elmegy a kedvem az egésztől.
Fog ez változni valamit? Mert a célom olyan 100kg körülire lemenni, és onnantól izomot építeni a zsír helyett.
nov. 9. 16:54
1/5 anonim válasza:
Pl ha izomból megy le az súlyban sok, térfogatban kevés.
De a reálisabb megoldás hogy nem látod magad tisztán
2/5 anonim válasza:
Amennyiben a testüregi zsírból is kevesebb van, akkor előfordulhat, hogy a belső szervek (gyomor, máj stb.) a kevesebb zsír miatt saját súlyuknál fogva lejjebb csúsznak, így azon a ponton, ahol megállnak, kiszélesedik a test.
3/5 anonim válasza:
Fogytak a ruhák is,annyira sikeres volt a fogyókúra.
4/5 anonim válasza:
Alakul át a tested, máshogy rendeződik el a felesleges zsír. Az is lehet ahogy az első is írja, nem csak zsírt, hanem izmot is vesztettél, aminek ugye sokkal kisebb a térfogata. Illetve bár kicsi az esélye, de pont az ellenkezője is történhetett, hogy felszedtél izmot, fogytál zsírt, ezért nem látszol vékonyabbnak. Ezt nem igazán lehet megmondani. De az biztos hogy ha fogysz, akkor jó úton haladsz! Kitartás, csináld tovább, előbb utóbb jöhet a kisebb ruhaméret. :) Továbbra is figyelj az extra proteinbevitelre és sportolj. Bár jobb lenne ha a étellel vinnéd be a plusz proteint.
5/5 Metionin válasza:
Csak felvetés de nem lehet, hogy a fehérjeportól puffadsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!