Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért nem indult még meg a...

Miért nem indult még meg a fogyás?

Figyelt kérdés

2 hete áttértem diétás étkezésre, vagyis 2200+ deficitben vagyok, ami azt jelenti kb 1300-1500kcal-t eszek egy nap és fél órát futok emellett. sose csaltam meg hasonlók. 142 kiló vagyok továbbra is.

Utánanéztem, vízvisszatartás lehet? vagy bekapcsolt a szervezet védekezése és csak mondjuk 1 hónap után indul el a fogyás?

nov. 4. 08:57
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
nem sietem el, csak sok embernél látom hogy azért 2 hét alatt legalább 1 kilót leadnak...
nov. 4. 08:57
 2/13 A kérdező kommentje:
külsőre viszont látszik kicsit, de a mérlegen nem
nov. 4. 08:58
 3/13 anonim ***** válasza:
59%
Nem tudok a kérdésre válaszolni, ne haragudj hogy mégis írok. De ez óriási nagy deficit.... Én 54 kiló vagyok, éheznék ennyi kalóriával. Ez iszonyú kevés neked. Egyél legalább 1000-el többet mint most.
nov. 4. 08:59
 4/13 A kérdező kommentje:
Köszi a tanácsot, ezt is olvastam, hogy lehet sokkot kapott a szervezetem, mert vagy 3600 kcalt zabáltam előtte... csak fura hogy nem adtam le egy kilót se, pedig nem igazán éhezek és pontosan le vannak mérve az ételek is.
nov. 4. 09:00
 5/13 A kérdező kommentje:

illetve van hogy többet írok fel direkt, mint amit megettem szóval van, hogy valójában 1000 kcal-t eszek, de 1400 van beírva biztatásképp, hogy fussak minden nap. nagyon rászántam magam és ezt már csinálni akarom örökre, emelni akarom a sportot is csak még nem bírok többet futni. 20 percről kezdtem.

csak érdekel, hogy miért nem adtam le még kilót, hátha valaki tudja.

nov. 4. 09:02
 6/13 anonim ***** válasza:
81%

3 vagyok

Nekem is hetekben telt mire beindult a fogyás, de nem igazán lehet összehasonlítani a tiéddel, mert én kis súlyból fogytam, és 500 deficitet tartottam csak. Szóval tök más a kettő.

Viszont ilyen keveset enni tényleg nagyon káros, ne csináld!

nov. 4. 09:03
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Ja, és a futással vigyázz, nagy túlsúlynál szétcseszheti a térdet. Kezdetben jobb lenne a sima séta, vagy bringa.
nov. 4. 09:04
 8/13 anonim ***** válasza:
63%

A te túlsúlyodat leadni minimum egy év lesz. Ha adidg ilyen deficitet tartasz az tartós eü károkat fog okozni.

Valószínűleg sokkban vagy, a hormonrendszered is azbéletéért küzd

Ezt az egészet kezdd el egészsegesen csinálni.

Max 1000es deficit, mindenképp Bamar felett. 100 kg qlatt meg max 700 koruli deficit.

Kínzod a tested. Nyilván nem azt csinálja amit akarsz

nov. 4. 09:06
 9/13 A kérdező kommentje:
Köszi! Lehet tényleg eltúloztam a deficitet :D, csak nagyon rászántam magam egy baleset után az egészre és változtatni akarok, mert kezdett a szervezetemnek is sok lenni ez és rájöttem milyen fontos az egészség. Kicsit lehet tényleg emelek rajta.
nov. 4. 09:06
 10/13 A kérdező kommentje:
8: Köszi! megpróbálom akkor az 1000es deficitet! lehet tényleg ez a gond.
nov. 4. 09:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!