Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Aggódjak ha még nem indult be...

Aggódjak ha még nem indult be a fogyás?

Figyelt kérdés

Sziasztok! 2 hete életmódot váltottam. Azóta nem ettem és nem is akarok enni: fehérlisztet, cukrot, édességeket, sós nasikat, colat, energiaitalt, gyors kajákat, tésztaféléket.

Helyette: édesítőszerek, gabonapehely, sok zöldség, gyümölcs. Illetve: halak, szárnyasok. A marha is felfog kerülni az étlapra nyilván kisebb mennyiségben.

Egy minta mit eszem egy nap:

Reggeli( 11 körül, mert 10kor kelek minden nap)

- zabkása reszelt almával, fahéjjal édesítve + tejeskávé 2dl édesítővel

Ebéd (13-14 körül)

Csirkemell párolva, párolt zöldségkörettel ( általában répa, paradicsom, lilakáposzta) plusz friss paradicsom, kígyóuborka)

Uzsonna( 5-6 körül)

-Banán vagy egy répa esetleg alma

Vacsora ( 8-9 körül)

150g túró kis piros paprikával megszorva és sok paradicsommal

Vagy túrós rántotta, zöldségekkel

Emellett: Mindennap 1 órát sétálunk a párommal. Gyors tempóban, plusz mindennap fél órát erősitek otthon. Futni akarok nem sokára elkezdeni, de nagy a túlsúlyom és félek szét mennek a térdeim.

Mikor fog látszódni az eredmény?

21L / 157cm / 78kg

2020. jún. 25. 08:42
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Azt még elfelejtettem leírni, hogy megvan a mensim. Releváns lenne?
2020. jún. 25. 08:44
 2/14 anonim ***** válasza:
33%

Szerintem a vacsi kicsit késői.

Szerintem egy hónap és beindul.

2020. jún. 25. 08:47
 3/14 A kérdező kommentje:
Huhh jó lenne! Köszi a választ! Még annyit, hogy éjfélkor fekszem le. Este 10 fele megyünk el sétálni szóval abban a hittben vagyok, hogy letudom mozogni a vacsit! :D
2020. jún. 25. 08:49
 4/14 anonim ***** válasza:
59%

Mindenesetre... kitartás! És sok sikert!

Nekem egy hónap után látszott. Mondjuk én IR-s vagyok.

2020. jún. 25. 08:51
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ehetsz több szénhidrátot is.
2020. jún. 25. 09:17
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

2 hét még semmi. Szóval türelem.

Egyébként nem kell teljesen kizárni a tésztát, pékárut, cukrot. De még az édességet sem. Csak egy normális arányt kell kialakítani. Így lehet hosszú távon bírni. Szerintem az nem tartható és nem is érdemes annyit szenvedni, hogy pl. soha többé az életben a szülinapodon sem ehetsz tortát, vagy soha többé nem ehetsz egy jégkrémet a nyáron.

Szóval ez túl szélsőséges. Inkább a kalóriakeretet kéne megállapítani. Mert akár ezekből, amiket most eszel is simán túl lehet lépni.

Sok édesítő sem egészséges.

2020. jún. 25. 09:48
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként kalóriabázis vagy yazio appot ajánlom.
2020. jún. 25. 09:53
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg ne fuss súlyfelesleggel, a gyors tempójú séta megfelelő. Mennyire fulladsz ki, mennyire bírod?

Biciklizést javaslom még, az is ízületkímélő.

A felesleg sem 2 hét alatt jött fel, úgyhogy ne várj csodákat 2 hét/1 hónap után se! Ne csak a kilókat mérd, hanem centiket is. Nézz utána, hogy kell pontosan mérni. Havonta ugyanaznap centizd magad. Érdemes ekkor készíteni fotókat is, reggel éhgyomorra, és lehetőleg havonta ugyanabból a szögből, ugyanolyan beállással. Mert akkor fogod látni igazán, ha lement valamennyi.

2020. jún. 25. 09:57
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is a kalória számolás segít jobban átlátni, hogy igazából mennyit eszel. Ha nagyjából ugyanazokat eszed minden nap, akkor eleg par hétig számolni és már tudni fogod, Hogy miböl mennyi kell.

Egyébként amikor megjön én általában 3-4 kgval vagyok több, ami csak víz és pár nap után el is tűnik.

2020. jún. 25. 10:00
 10/14 A kérdező kommentje:
Használom a kalóriabázist. Azzal lövöm be kb-ra mennyi kcal van az ételekben. Az alapanyagcserém e szerint 1900kcal , 1200kcalt megeszek minimum. Az édességet elhagytam teljesen, nem hiányzik. Sose voltam édesszájú, de a párom miatt átvettem ezeket a szokásokat. Ami nagyon hiányzik az a szalonna. :D Tegnap megpróbáltam kocogni de nagyon megijedtem, mert nagyon erősen kezdett verni a szívem, azt hittem kiszakad. Elmegyek orvoshoz szerintem, és megkérdezem, hogy mi ez pontosan. Köszi a válaszokat! :)
2020. jún. 25. 10:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!