Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért nem indult még meg a...

Miért nem indult még meg a fogyás?

Figyelt kérdés

2 hete áttértem diétás étkezésre, vagyis 2200+ deficitben vagyok, ami azt jelenti kb 1300-1500kcal-t eszek egy nap és fél órát futok emellett. sose csaltam meg hasonlók. 142 kiló vagyok továbbra is.

Utánanéztem, vízvisszatartás lehet? vagy bekapcsolt a szervezet védekezése és csak mondjuk 1 hónap után indul el a fogyás?

nov. 4. 08:57
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
82%

Nagyon kevés!

És foleg ha enyire rá avgy iattanva a sulymeregetesre, akkor csinalj magadrol fehernemus fotot. Elolrol oldalrol hatulrol. Kitolt hassal alaphelyzetben ahogy allsz.

Sokkal tobbet es jobban mutatnak ezek a kepek mint a merleg.

Az elején lehet kb fel evig havonta fotozni, utana eleg lesz 2 havonta

nov. 4. 09:10
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Ekkora súllyal tényleg ne fuss kérlek. Utólag nagyon meg fogod bánni. Inkább sétálj, és/vagy csinálj könnyű otthoni tornát. Érthető, hogy türelmetlen vagy, de a fogyás maraton, nem sprint. Ha sprintként kezeled, akkor az elején el fogsz fáradni. Ami fontos az a rendszeresség. A deficit is sok lesz, az 1000 kcal deficit teljesen rendben van, bőven elég. Idővel, majd ahogy fogysz, újra kell majd számolni.

Nem írtad a kérdésben, hogy mi a nemed, de ha nő vagy, és közeledik a havid, simán lehet, hogy maszkolja a fogyást. A rendszeres mozgás pedig kiceit felvizesíti az izmokat, így fejlődnek, teljesen normális. A másik, hogy 1-2 kilót nem feltétlenül mutat a mérleg. Függ a folyadék fogyasztásodtól, hogy mikor voltál wc-n, milyen az aktuális hormonháztartásod... Stb. Ne a mérleg lévő szám legyen a a sikered mércéje. Nyilván nem haszontalan, de fontosabb, hogy tudod, hogy mindent jól csinálsz, és ez idővel ott is meg fog mutatkozni. Csináld következetesen és fokozatosan a deficitet és a mozgást, és minden rendben lesz.

Sok sikert!

nov. 5. 07:27
 13/13 anonim válasza:
ha tanácsolhatom próbáld ki a yazio appot nekem nagyon bevált és ott sokkal pontosabban kiadja hogy milyen deficitet tarts hogy egészséges tempóban fogyj és tényleg ne menj le ennyire gyorsan mert jojóeffektushoz vezethet és ne aggódj hogy nem indult be a fogyás mert nekem kb. fél év kellett hozzá hogy elinduljon de azóta szépen megy le (szervezettől függő hogy indul)
nov. 6. 14:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!