Miért nem indult még meg a fogyás?
2 hete áttértem diétás étkezésre, vagyis 2200+ deficitben vagyok, ami azt jelenti kb 1300-1500kcal-t eszek egy nap és fél órát futok emellett. sose csaltam meg hasonlók. 142 kiló vagyok továbbra is.
Utánanéztem, vízvisszatartás lehet? vagy bekapcsolt a szervezet védekezése és csak mondjuk 1 hónap után indul el a fogyás?
Nagyon kevés!
És foleg ha enyire rá avgy iattanva a sulymeregetesre, akkor csinalj magadrol fehernemus fotot. Elolrol oldalrol hatulrol. Kitolt hassal alaphelyzetben ahogy allsz.
Sokkal tobbet es jobban mutatnak ezek a kepek mint a merleg.
Az elején lehet kb fel evig havonta fotozni, utana eleg lesz 2 havonta
Ekkora súllyal tényleg ne fuss kérlek. Utólag nagyon meg fogod bánni. Inkább sétálj, és/vagy csinálj könnyű otthoni tornát. Érthető, hogy türelmetlen vagy, de a fogyás maraton, nem sprint. Ha sprintként kezeled, akkor az elején el fogsz fáradni. Ami fontos az a rendszeresség. A deficit is sok lesz, az 1000 kcal deficit teljesen rendben van, bőven elég. Idővel, majd ahogy fogysz, újra kell majd számolni.
Nem írtad a kérdésben, hogy mi a nemed, de ha nő vagy, és közeledik a havid, simán lehet, hogy maszkolja a fogyást. A rendszeres mozgás pedig kiceit felvizesíti az izmokat, így fejlődnek, teljesen normális. A másik, hogy 1-2 kilót nem feltétlenül mutat a mérleg. Függ a folyadék fogyasztásodtól, hogy mikor voltál wc-n, milyen az aktuális hormonháztartásod... Stb. Ne a mérleg lévő szám legyen a a sikered mércéje. Nyilván nem haszontalan, de fontosabb, hogy tudod, hogy mindent jól csinálsz, és ez idővel ott is meg fog mutatkozni. Csináld következetesen és fokozatosan a deficitet és a mozgást, és minden rendben lesz.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!