Nektek mennyi idő alatt indult be a fogyás?
2 hónapja életmódot váltottam. Az első hónapban sokat csaltam, viszont a második hónapban már jobban összeszedtem magam mivel nem láttam változást. Nem eszek fehér lisztes dolgokat, rizset és krumplit, sem cukros dolgokat, mint például sütik vagy üdítők. 2 hete elkezdtem 40-50 percet tornázni, inkább erősítő gyakorlatokat. Sajnos így sem akar beindulni a fogyás.Centikben merem magam és csak 1-2 centi különbség van, ingadozó. Tényleg van akinél ilEn lassan indul be a fogyás?
85 kg 160 cm vagyok
Ha mozogsz, gyorsul az anyagcseréd és gyorsabban megy a fogyás. Lehetőleg csak napi 6 órás ablakban egyél 800-1000 kalória között (sok fehérjével és némi súlyzós edzéssel, hogy izomból ne veszíts sokat) és a kardiót is éhgyomorra csináld. Elvileg a szervezet raktárai 12-14 óra alatt kiürülnek es onnantól már a saját feleslegét kezdi használni.
Nekem ez vált be, egy év alatt 30 kilót fogytam vele. Az éhezés meg egy idő után elmúlik ha összeszűkül a gyomrod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!