Hiztam 10 kg és alig látszik?
Figyelt kérdés
Fel ev alatt hiztam 10 kg ot, kicsit rosszabbul nézek ki, de centiekben alig mérhető a változás :O ez hogy lehet? 176 cm vagyok és 20 éves /75kg vagyok most/2020. ápr. 6. 10:04
2/7 A kérdező kommentje:
Nem hinném :D annyit változott h minden nap sétáltam v bicikliztem a suliba de ennyi :D
2020. ápr. 6. 11:12
3/7 anonim válasza:
Hát az is számít. A biciklizés meg kifejezetten combosít.
4/7 anonim válasza:
Aki arányosan hízik, jobban eloszlik rajta, azon kevésbé látszik.
5/7 anonim válasza:
Ne aggódj, ezen örülj neki. Én is mikor futottam akkor kilóban több voltam,de formásabb. Én mindig azt mondom legyek 100 kiló de vékony :) csak formásodtál.
6/7 anonim válasza:
Nem akarlak megijeszteni, és azt sem mondom hogy úgy így van biztosan, de lehet hogy a belsőszerveidre rakódott fel a zsír nagyrésze, amit nem biztos, hogy észre lehet venni, de nehezebb is ledolgozni. Persze, nem biztos, hogy így van csak ez is egy lehetőség.
7/7 anonim válasza:
Off: hashtageken sírok. (Nem rosszból)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!