3 kg-tól megszabadulhatok 2 hét alatt?
Figyelt kérdés
Nem vagyok kövér 170/63 kg vagyok, ez a 3 kg a plusz nassolások miatt jött fel. Vissza szeretném kapni a 60 kg-os alakomat, mert mindig annyi voltam. Ha 2 hétig keveset eszek és tornázok akkor ez sikerülhet ugye? Kérlek motiváljatok.nov. 3. 22:04
1/6 anonim válasza:
Igen, nekem 5 ment le egy honap alatt de nagyon szigoruan tartottam az etrendet es heti haromszor edzettem melle teremben
2/6 anonim válasza:
3 kg-tól néhány óra alatt is meg lehet szabadulni.
3/6 anonim válasza:
3 kiló súlyt tudsz veszíteni, de 3 kiló zsírt nem tudsz lefogyni két hét alatt, főleg nem ilyen kis súlyból. Egy diéta kezdetén lemegy hirtelen sok víz, kitisztulnak a beleid, ez neked kb 2 kiló lenne, meg mondjuk ha ügyes vagy 1 kiló zsír is lemegy a 2 hét alatt. Akkor örülsz a mérlegnek, majd mikor visszatérsz a normál étkezésedhez, az a 2 kilónyi víz és salakanyag egy héten belül visszajön.
4/6 anonim válasza:
Legyen inkább két hónap. Légy türelmes magadhoz.
5/6 anonim válasza:
Vegyél be sok hashajtót és akkor fosol annyit, hogy még több is lemegy :)
6/6 anonim válasza:
Természetesen igen, de 2 nap alatt simán vissza is bírod építeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!