2 hét alatt -4 kiló?
Január elsejétől kalóriát számolok és nem eszem szénhidrátot, max ami a zöldségben van. 80 kg-ról indultam, 165cm vagyok, ma (ma meg is jött) 76,2 kiló voltam reggel.
Átlag 1200 kalória körül eszek/nap, persze van hogy több, van hogy kevesebb.
Ez gyors vagy normális fogyás?
Az elején talán belefér. De 1200 kalóriát akkor egyél fogyáshoz ha lementél 60 kiló alá. Ez így nagyon kevés. 1600zal is szépen fogynál, egy fokkal egészségesebb ütemben.
Keress rá a BMR fogalmára. Na annál sosem szabad kevesebbet enni. És neked ez tuti 1300 felett van
Ez alapból most csak azért ilyen sok mert a legelején vagy. Később ne keseredj el, ha jócskán lelassul ez a tempó, nem is lenne egészséges ha így maradna.
Az 1600 Kcal amit első írt, reális, az 1200 viszont még 60 alatt is kevés nagyon. Esetleg még sportolhatnál kicsit, gyorsabb lesz a folyamat és szebb a végeredmény. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!