Mitől lehet, hogy 5-7 kg t híztam kb 2 hét alatt pedig nem ettem sokat, csak nagyon kemény fizikai munkát végeztem?
100+ vagyok.
A kaját tartottam ilyen 2000 kaloria körül mégis nehezebb lettem.
Dögmeleg van, gyűjtögetjük a vizet :/ 100 kg felett erre amúgy is hajlamosabb az ember (én is).
Ha nő vagy, a hormonális változások is beleszólhatnak.
7 liter viz?
Naponta 800-1200 kaloriat simán elégettem, bar az igaz, hogy sokat ittam, mert a szabadba dolgoztam.
Igen. 7 liter viz. Az egy 50 kilos nonek 3.5. Konrketan mensi alatt szedunk fel annyit.
Gondolom a dolgozas mellett szenhidratot is tobbet ettel hisz kell az energia. A szenhidrat meg szinten vizet kot meg.
Ha tartottad a kereted, ki van csukva termodinamikailag hogy zsírt szedtél fel. Arra pl nem gondoltál hogy izmosodtál?
2 hétig nagyon kemény fizikai munka - azért ettől elkezdenek épülni az izmok. Ha volt testzsírod, ami lement és helyette izmosodtál, már attól mutathat többet a mérleg - sokan nem tudják, hogy pl. ha elkezdenek kondizni, akkor az alapsúlyuk kicsit megnőhet (most nem a bő túlsúllyal rendelkezőkről beszélek, hanem akik közel normál alkatúak voltak eleve).
Mondjuk az 5-7 kg így is sok, tehát a vízretenció is közrejátszhat. De miaz, hogy 5-7 kg? Most akkor menyi, ilyen viszonylatban a 2 kg azért nem elhanyagolható mértékű szórásnak.
Hát 115 kg voltam és amikor mértem magam tegnap akkor voltam 122kg
De nyilvan egy olyan alapotom volt, hogy ittam előtte stb, délbe ettem. Ezert irtam hogy 5-7.
A munka pedig olyan 40-45 órs körüli kardió, sulyzós edzesnek megfelelő volt. Napi 24 ezer lepésem is volt. Ezért nem értem mi ez a nagy sulytöbblet.
A kaloriakkal pedig tökéletesen tisztaban vagyok, nem kell a rizsa hogy nem ettem sokat de megettem egy 20 ezer kalorias édesseget és eszre se vettem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!