Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mitől lehet, hogy 5-7 kg t...

Mitől lehet, hogy 5-7 kg t híztam kb 2 hét alatt pedig nem ettem sokat, csak nagyon kemény fizikai munkát végeztem?

Figyelt kérdés

100+ vagyok.

A kaját tartottam ilyen 2000 kaloria körül mégis nehezebb lettem.

jún. 27. 06:40
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Nem ettem meg fixen 53 ezer többlett kaloriat az anyagcseremen felül ami indokolná a hizást.

Nyilván a 8 oras aktiv napon mikor mentem a 24 ezret akkor ettem 2500 kaloriat is, de volt nap amikor csak 1400 et. Így mondtam hogy atlag 2000 volt.

jún. 27. 11:13
 12/15 anonim ***** válasza:

Ha a kaloriak rendben votlak akkor nem szedtél fel zsirt. Ez biosz.

Amugy pedig simán szedhettél fel izmot két héz alatt is.

Mérni pedig mindig reggel, wc után, eves ivás előtt kell. Ha nem úgy mérted akkor az összehasonlítasba belekezdeni sem erdemes

jún. 27. 12:12
 13/15 anonim ***** válasza:

6, Én 52 kg vagyok és nagyon-nagyon max 1 kg-al vagyok több mikor menstruálok. Azért amit te írsz elég sok.

Meg amúgyis, az 5-7 kg túl sok ahhoz hogy csak a vízre fogjuk, de persze ez is benne lehet. Illetve minimális izomépülés, teli has, mondjuk 1-2 napja elmaradt a nagy dolog... Sok ilyen kicsit összetevőből összejöhet, de az tuti hogy nem szedtél fel ennyi zsírt 2 hét alatt, úgyhogy nyugi. :)

jún. 27. 12:15
 14/15 anonim ***** válasza:
13, egy száz pluszos emberről simán lehajtunk a kórházban 5-7 liter folyadékot.
jún. 27. 12:26
 15/15 Dionysos válasza:
110+ -osként mondom: a napi testsúlyingadozásom simán tud 2 kg lenni. Normál esetben. Ilyen melegben meg pláne.
júl. 7. 15:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!