1/7 anonim válasza:
Nem, hisz ennél többet is ingadozhat bárki testsúlya (pl. víz, széklet, salak, elektrolit, glikogén) egyetlen nap alatt is kalóriabeviteltől függetlenül.
2/7 anonim válasza:
Ha ez zsírból történik akkor ilyen kis súly mellett igen
3/7 anonim válasza:
Másnak nem feltűnő, nem veszik észre, de én magamon nagyon látok +-2 kilót. Meg a párom is észreveszi. De ruhában egyáltalán nem látszik. 165/54 vagyok most.
5/7 anonim válasza:
Én magamon észreveszek +2kgot, ha most hirtelen +2kg zsír jönne fel rám, azt látnám. Más nyilván nem látja ezt és én sem olyan szembetűnően, de pl bizonyos területeken látni, hogy nem annyira szálkás a rész.
De ez testzsírszázalék függvénye. Egy 5%-on lévő testépítő a versenye napján ha visszatart +2kg vizet, akkor nagyon sok a változás.
Nálad nem kell aggódni ilyenen.
7/7 anonim válasza:
Attól függ, genetikailag meghatározott, hogy hova hízol/honnan fogysz. Így mondjuk, ha 2 kg zsír megy le a derekadról épp, az látványos. Amikor fogytam, nekem is volt egy szakasz, amikor hirtelen látványos lett, ez pedig az volt, amikor a csípőmről és a derekamról látványos mennyiségű zsír eltűnt, viszonylag rövid idő alatta. Utána megint kevésbé látványos volt a fejlődés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!