Eritrit helyett milyen édesítőt használjak?
Figyelt kérdés
A cukrot váltottam le eritritre de őszintén szólva annyira nem tetszik. Mindig ilyen kaparó érzést hagy maga után a torkomba. Lehet hogy nem jól használom, eddig ugyanannyit tettem mindenbe mintha hagyományos cukor lenne. Van más (ne steviat) amit lehet használni? Vagy mi a helyes használata hogy ne legyen ilyen hülye utóízeokt. 21. 19:53
1/2 anonim válasza:
Próbáld ki a steviát. Negyedannyi vagy négyszeres édesítő néven keresd. Van ennek is mellékíze de kevesbé eros es masfajta. Nem az a csipos hidez erzet mint az eritrit. Inkabb edes
2/2 anonim válasza:
Az eritrit számomra is fogyaszthatatlan, így inkább maradtam a Süssinánál. úgyis csak a kávémba kell, (napi 4 pötty), mert egyedül annak az édesítéséről nem tudok lemondani. Minden mást natúran eszek már, és excukorfüggőként már 10 hónapja nem édesítek semmi mást. Eleinte fura és nehéz volt megszokni, de az ízérzékelésem azóta gyökeresen megváltozott, és már nincs szükségem az édes ízekre.
Egy próbát megér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!