Anyukám nem engedi hogy édesítőszert használjak. Mit tegyek?
Olvasd el ezt és mutasd meg neki is:
Amúgy simán lehet édesítőszerek és cukor nélkül, vagy ezekből minimális mennyiséget használva is élni.
Édesítsd az ételeket aszalt gyümölccsel, vagy valami egészségesebb cukorral, pl kókuszvirággal. Az édesítőszerek többsége nem egészséges, anyukád jót akar neked. Ha valami édesre vágysz, akkor egyél gyümölcsöt, abban csak gyümölcscukor van.
A kalóriadeficit eredményez fogyást, úgyhogy egy diétás receptbe napi 1 evőkanál (30-40 kalória) szerintem belefér...
Cukrot használtok? Mert annál sokkal jobb egy jó édesítőszer. Beszéld meg vele, végső esetben pedig kihagyod az édesítőszereket a cukorral együtt, nagy kaland.
Plusz vehetsz teljesen titokban is édesítőszert, 16 évesen ezt nem tartom lelkifurdalásra okot adó dolognak... S a saját készítésű ételeidbe azt tehetsz.
Én is édesszájú vagyok, de tudnék édesítőszer nélkül élni (édességeket azért még ennék, végülis van mazsola, kókusz, banán... pedig anélkül is meglennék, de szeretem az édességeimet s nincs is baj velük).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!