Diéta alatt milyen lisztet használjak? Édesítésre milyen cukrot? édesítőszer, barna cukor, nádcukor, méz. Melyik a jó?
Figyelt kérdés
2011. márc. 2. 14:49
1/2 anonim válasza:
Én zabpehelylisztet szoktam használni, igaz nagyon ritkán, vagy ha lehet liszt helyett zabkorpát.
Barnacukor, nádcukor abszolút nem jó. Méz egészséges, de szintén hizlal. Én édesítőt használok, néha fruktózt (óvatosan, mert igazából ez is tud hizlalni), illetve glukonont és Süssina folyékony édesítőszert. Ezek nem aszpartám alapúak és megfizethetőek is. :)
Én nem hiszek a pletykáknak, hogy annyira mérgező lenne, mondjuk hihetetlen mennyiséget nem is fogyasztok belőle :D
2/2 anonim válasza:
Tk tönkölyliszt, zabpehelyliszt, durumliszt, rozsliszt, grahamliszt stb
Édesítőnek xilit, fruktóz, canderel és szacharin kombinálva. És méz. A méz egészséges (bár színcukor, napi egy kiskanál ne árt sőt!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!