Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Melyik a leghatékonyabb...

Melyik a leghatékonyabb fogyókúra?

Figyelt kérdés

Itt elsősorban azok válaszára számítok, akik sikeresen tudtak fogyni. Mivel sikerült nektek??

Köszönöm szépen a tippeket, tanácsokat! ☺️

okt. 8. 23:51
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Nekem kalóriaszámolással és sok sporttal sikerült deficitbe kerülni. Napi másfél óra biciklizés mellett (munkahelyre azzal mentem) még rendszeres égesség mellett is simán fogytam, ha számoltam.

Viszont számolás nélkül megtartani nem tudtam. 3x fogytam le kalória szám lással kb. 10 kg-ot és egyik se maradt meg.

Most sokkal lazábbra vettem a számolást, nem ragaszkodom a pontossághoz (nevezzük inkább kalóriabecsléses ételnaplónak), nem is csinálom minden nap (de próbálok mértéket tartani minden nap).

Megfigyeltem, hogy min szoktam elcsúszni és ezekre külön figyelek. Például elcsúszom sokszor azon, hogy keveset eszem "normál" ételből, később megéhezem, bekapok valamit - nade akkor már nincs idő másra, mint elővenni egy kis kekszet, ami viszont nem laktat tehát a vége több lesz. Tehát nem is igazán a maximum keretre kell figyelnem, hanem hogy ne maradjon ki vagy csússzon étkezés és mindig egyek legalább egy minimumot. Paradox módon ez segít, hogy ne szaladjon el a vége.

okt. 12. 17:03
 12/13 anonim ***** válasza:
Csakis kalóriaszámolás főleg az elején, hogy tudja az ember a mennyiségeket+ több mozgás.Aztán már mikor belejössz nem kell számolgatni nagyjából lehet tudni.Cukor csökkentése minimálisra, üditők elhagyása.Nekem ez működött mindíg.
okt. 15. 17:51
 13/13 anonim ***** válasza:
Nekem az jött be ,ha lemondtam a lisztes ételelröl és a cukorról.
okt. 20. 06:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!