Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Melyik módszer a leghatékonyabb?

Melyik módszer a leghatékonyabb?

Figyelt kérdés

156 cm és 55 kg vagyok. Én ezt soknak érzem ezért szeretnék 5kg-ot fogyni ha lehet karácsonyig.

Igyekszem teljeskiőrlésűt fogyasztani és cukor helyett édesítőt. Sajnos suli mellett nem tudok sportolni. Rendszeresen futottam szigetkört de ebben a hideg rossz időben abbahagytam :(.

Milyen tanácsokat, módszereket ajánlanátok? Köszönöm előre is!!

2017. nov. 25. 09:31
 1/4 A kérdező kommentje:
Azt még elfelejtettem írni hogy folyton combra és fenékre hízok. Körte alkat ellen mit tudok tenni? Inkább több szénhidrát és kevesebb zsír vagy fordítva?
2017. nov. 25. 09:41
 2/4 anonim ***** válasza:
Ka-ló-ri-a! Számolj, mérj, és fogyni fogsz. Ilyen termettel lemehetsz napi 1000 kalóriáig, de az alá ne! Az 5 kiló karácsonyig normális diétával nem fog menni. Nagyjából 2 kg / hó ütemre számíthatsz.
2017. nov. 25. 10:43
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Körte alkat ellen reinkarnációval tudsz csak tenni. Tornázni otthon is tudsz, alakformáló gyakorlatokból rengeteg van.

Mi ez a nagy Karácsonymánia? Semmi bajod nem lesz, ha lassabb ütemben változol.

2017. nov. 25. 15:57
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Azért szeretnék Karácsonyig fogyni mert tudom hogy akkor hízni fogok hisz sok kaja,pia,sütemény lesz és nem akarok a jelenlegi súlyomra ràhízni.
2017. nov. 26. 09:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!