Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Kezdek demotivált lenni?

Kezdek demotivált lenni?

Figyelt kérdés

Nagyon sokmindent kipróbáltam, sokat tájékozódtam az egészséges életmód/táplálkozás terén mégis megrekedtem

Főleg makrókat nézek, 150g szenhidrátnál max akkor eszek többet ha nagyon kevés a fehérjém, igyekszem elérni a 75-80g-ot. A kaloriáim általában 1200-1500-ra jönnek ki így napi szinten.

Sportolni is elkezdtem. Egyik nap erősítő torna, másik nap kardio. 200-300 kaloriákat égetek pulzus alapján számolja ki a fitness karkötő.

2 hete meg se mozdul a súlyom, szó szerint. Pedig bőven van mit leadnom bőven. 165cm/93 kg

Más hogy tart ki amikor nem jön össze? Feladni felesleges lenne mert mégis csak jobb mint a napi pizza meg tele hassal alvás de mégis ott a fejemben hogy így is- úgy is egy tehén vagyok

okt. 3. 09:30
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%

Ez a deficit óriási! Inkább az 1500-1600 kellene 85 kg felett.

A többi türelem.

okt. 3. 13:19
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

A fogyás nem egy lineáris dolog, pláne nem a nőknél.

Persze nem mindegy, hogy valóban a zsírvesztés állt meg? vagy csak a mérleg által mutatott tömeg?

Látva a súlyodat és bízva abban, hogy tényleg annyit eszel amit leírtál a zsírvesztés nem állt meg.

Nagyon sokan buknak így bele rendszeresen a dologba mert mérleg függők.

2-3-4 hétig nem mutat a mérleg változást és már szarnak is bele, úgyis mindegy, nem működik alapon.

Azt nem szabad elfelejteni, mert nem egy városi mítosz hanem tény, hogy a vízvisszatartás minden esetben megjelenik.

Kinek így, kinek úgy, kinek ennyi vagy annyi ideig.

Nem csak stagnálást, de még súlytöbbletet is okozhat.

Vízvisszatartást okoz/okozhat: stressz; egy-egy keményebb edzés, magasabb só vagy szénhidrát fogyasztás, menstruációról nem is beszélek.

Tehát ha valóban garantálni tudod saját magadnak, hogy kalóriadeficitben vagy akkor ne engedd, hogy letérítsen a jó útról az, hogy hetekig akár nem mozdul a mérleg.

Legyél konzisztens és kitartó!

Sok sikert :)

okt. 3. 13:57
 13/15 anonim ***** válasza:
49%
1200 kalória az piszok kevés, csak halkan súgom meg.
okt. 3. 14:28
 14/15 anonim ***** válasza:
30%
Hány percet mozogsz naponta? A 2-300 kcalóriányi mozgás egy nap nagyon kevés! Mennyi zöldséget eszel?
okt. 3. 15:22
 15/15 anonim ***** válasza:
37%
Pedig valamit nem jol csinàlsz.Nincs motivàciód?Nèzzèl tükörbe,vagy vegyèl egy tök jó nadràgot ,ami kicsi ràd ès próbàlgasd magadra.Ha mindig feljebb megy,az siker èlmèny,meglàtod lesz motivácio.Ne mèregesd magad!Èn 108kg mal mentem szülni,most 80 vagyok.Làtom magamon,èrzem hogy fogyok,más is megjegyzi,de az a ku...va mèrleg nem megy 80 alá.🤷Na inkàbb nem mèrem magam.
okt. 6. 06:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!