Munkahelyen mennyire demotivalo, ha nincs mindennap kihivas (pl. egy meno algoritmus fejlesztese vagy gyorsitasa), hanem csak ilyen kodjavitgatas, amit egy junior is megcsinal?
Figyelt kérdés
júl. 31. 12:06
1/12 anonim válasza:
Emberenként változik. Neked az? Ha úgy érzed többet szeretnél, akkor beszélj a főnökkel, hátha van izgibb feladat. Vagy végső esetben válts munkahelyet
2/12 anonim válasza:
Minden munkahelyen vannak szar munkák, illetve mindenhol vannak favágások, szarlapátolások.
Ha neked csak a szarlapátolás meg a favágás jut, akkor vagy szar a munkahely vagy nem vagy eléggé megbízható.
Egyébként ha nagyobb hely, lehet beszélni managerrel, hogy kéne kis pezsgés is. Kérdés, képes vagy e rá, mi az oka annak, hogy nem kapsz komolyabb feladatokat.
3/12 anonim válasza:
Home officeba ilyen munkáknak örülök, mert gyorsan megvan és mehetek a dolgomra utána 😂Najó szeretem a kihívást is, de kell mindkettő.
5/12 anonim válasza:
Nekem az a demotiváló ha olyan kihívást kapok 1 nap amit nem tudok összeb*szni max 2 óra alatt délelőtt home officeból GPT-4o-val és 1,5 éves tapasztalatommal a bruttó 1,1 milliós fizetésemért még kezdhetek el gondolkozni a megoldáson vagy utánakérdezni senior kollégáknál ahelyett hogy munkaidőben pörögne a CS:GO, GTA V Online, Valorant meg discordon pofáznék az e-girljeimmel.
7/12 3 napos mákos lecsó válasza:
De mindenki így csinálja.
8/12 anonim válasza:
Viccet félre téve vannak helyek ahol nem, jártam már ilyen cégben is. Konkrétan az egész napot írni kellett taskokra mikor mit dolgoztál, és mind a 8 órának szét kellett lenni osztva. 2 hét után fel is mondtam 😂Mondjuk országon belül (SK) a legjobban fizető cégek között volt. Azóta kicsit jobban megbecsülöm, ahol lehet lazítani is. Előző multiba boroztunk munka közben meg ilyenek, nem kell folytatnom szerintem.
9/12 anonim válasza:
8: Eddig bárhol dolgoztam ez így volt, írni kell taszkokra. A trükk annyi, hogy azt írsz rá amit akarsz, két darab 2 órás melóra "szétkened" a napi 8 órádat és kész. Logolni le kell mindenhol mindent, az , hogy ténylegesen mennyi ment mire az meg másik kérdés.
10/12 anonim válasza:
Nem talalkoztam meg ilyen hulladek hellyel, ahol vezetni kellett volna, hogy mikor min dolgoztal pontosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!