Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Híztam de csak most vettem...

Híztam de csak most vettem észre, mit tegyek hogy elfogadjam?

Figyelt kérdés
165/57 voltam és az elmúlt hónapban eléggé elengedtem magam és 60 körül vagyok. Nem vettem észre magamon de most néztem egy régi képet a lábamról és látom hogy most vastagabb. Nyilván amint lehet leadom a kilókat. De addig is hogy tegyem tul magam ezen hogy ennyire elbasztam? Sirhatnekom van
szept. 30. 22:39
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Ott a pont #6-os! Motiváció kérdése. Ha igazán akarod, nekivágsz, 1-2 hónap alatt simán lemegy. Ha nem, akkor egyértelmű, hogy azért mégse olyan fontos, mint gondolod, csak szereted ostorozni magad a hibáid miatt, de annyira nem, hogy tegyél is ellene. Vagy csak simán lusta vagy. Slussz-passz.

Ja, és hogy a kérdésedre is válaszoljak (egy kérdéssel): AKAROD-e elfogadni magad?

okt. 1. 17:33
 12/14 anonim ***** válasza:

nem basztad el. ilyen előfordul . szerintem nem is a +3 kg a legnagyobb bajod, csak a 60 az már sokaknál lélektani határ (nálam is az volt sokáig, ugyanilyen magassággal)

úgy tudod szerintem túltenni magad rajta, hogy sokszor elismételgeted és meggyőzöd magad hogy ez nem tragédia, és tervet készítesz hogy hogyan fogod egészségesen leadni.

gondold át kicsit hogy mivel engedted magad el, milyen kajákat kell visszafognod a követekző időkben, milyen kaját mire cserélhetnél, hogyan tudnál többet mozogni. nekem amikor van valami tervem egy problémára,olyankor már nem látok mindent annyira borúsan

okt. 3. 17:58
 13/14 anonim ***** válasza:
Akkor lenne gond, ha legalább 10 kilót híztál volna! Az jobban meglátszana.
okt. 5. 07:46
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszi a valaszokat. Ma reggel már 58.7 voltam, remélem továbbra is haladok és ha már elkezdtem, 55 a cél 😊
okt. 9. 15:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!