Híztam de csak most vettem észre, mit tegyek hogy elfogadjam?
Én is erre gondoltam hogy ez valójában nem normális hogy emiatt ennyire ki vagyok...nem is akartam fogyni amúgy de most csak azon gondolkozom hogy akkor mennyivel vékonyabb voltam és hogy azért 3 kilót leadni nem olyan könnyű és hogy mikor fogok újra úgy kinezni
- vagy jobban. Egyszerűen azt érzem nem bírok várni hogy leadjam a kilókat
3 kg az semmi.ne aggódj
Egyébként ha tovább fokozódna mindenképp kérj segítséget mert ez így se normális már
Egyetértek #3-assal, valami nincs rendben fejben. Nem rosszindulatból mondom, én is durván ki tudtam akadni mindenféle apróságon, aztán szakemberhez fordultam, és már nincs ezzel gond. De a mai napig tudom h milyen szar ez az érzés, mert néha még ma is erősebben jön vissza az érzés, mint kéne, mint ahogy "normális" lenne.
Amíg fejben nem rakod rendbe magad, addig az a legjobb megoldás h valami mással lekötöd a figyelmedet. Nekem ez jött be a terápia legelején. És ha mégse megy, akkor tudatosítom magamban h amint lehet, orvosolom a problémát - ha kell, hangosan mondogatom, leírom egy füzetbe (ez azért is jó, mert később ha visszanézed, elég jó visszajelzést ad majd magadról), és amint lehet, tényleg teszek is ellene. Pl. a helyedben most csinálnék pár guggolást. Lehet - sőt, valószínű - h effektíve semmit nem segít, de a semminél mégiscsak több. Aztán amint lehet, elmennék kardiózni egyet, csinálnék egy komoly zsírégető edzést, és visszavennék 15-20%-ot a napi kalóriabevitelemből, plusz javarészt csak zöldségeket ennék, amíg le nem megy ez a 3 kiló.
Én is 165 cm vagyok, mindig is 52-54 kg körül voltam, aztán letettem a cigit, zabálni kezdtem helyette, hízásnak indultam, és em is pont 60 kilónál kaptam sokkot.
Nos én nem akartam ezt elfogadni, hanem amikor először 6-ossal kezdődött a szám a mérlegen, még azon a napon elkezdtem számolni a kalóriákat, és még többet sportolni. 4 hónap alatt lement 8 kiló. Az elején a leggyorsabb a fogyás, tehát ha rendesen beleállsz, ez a 3 kg egy hónap alatt meg lehet. Nem érdemes nyavajogni miatta. :)
"3 kilót leadni nem olyan könnyű" - kis súlyból valóban nehezebb fogyni, de azért jóval könnyebb, mint 10-et vagy 30-at
"3 kilót leadni nem olyan könnyű" - Ha tényleg motivált vagy, kis súlyból is max. 2 hónap
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!