Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Híztam de csak most vettem...

Híztam de csak most vettem észre, mit tegyek hogy elfogadjam?

Figyelt kérdés
165/57 voltam és az elmúlt hónapban eléggé elengedtem magam és 60 körül vagyok. Nem vettem észre magamon de most néztem egy régi képet a lábamról és látom hogy most vastagabb. Nyilván amint lehet leadom a kilókat. De addig is hogy tegyem tul magam ezen hogy ennyire elbasztam? Sirhatnekom van
szept. 30. 22:39
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
92%
Bolhából csinálsz elefántot. 3 kg az semmi. Inkább örülj, hogy időben észrevetted és teszel ellene. Ha viszont ezzel a magassággal ez a súly tenyleg ennyire zavar, akkor testkepzavaros vagy, és a mentális háttered kellene rendbe szedni.
szept. 30. 22:43
 2/14 A kérdező kommentje:

Én is erre gondoltam hogy ez valójában nem normális hogy emiatt ennyire ki vagyok...nem is akartam fogyni amúgy de most csak azon gondolkozom hogy akkor mennyivel vékonyabb voltam és hogy azért 3 kilót leadni nem olyan könnyű és hogy mikor fogok újra úgy kinezni

- vagy jobban. Egyszerűen azt érzem nem bírok várni hogy leadjam a kilókat

szept. 30. 23:00
 3/14 anonim ***** válasza:
83%

3 kg az semmi.ne aggódj

Egyébként ha tovább fokozódna mindenképp kérj segítséget mert ez így se normális már

szept. 30. 23:22
 4/14 anonim ***** válasza:
66%

Egyetértek #3-assal, valami nincs rendben fejben. Nem rosszindulatból mondom, én is durván ki tudtam akadni mindenféle apróságon, aztán szakemberhez fordultam, és már nincs ezzel gond. De a mai napig tudom h milyen szar ez az érzés, mert néha még ma is erősebben jön vissza az érzés, mint kéne, mint ahogy "normális" lenne.

Amíg fejben nem rakod rendbe magad, addig az a legjobb megoldás h valami mással lekötöd a figyelmedet. Nekem ez jött be a terápia legelején. És ha mégse megy, akkor tudatosítom magamban h amint lehet, orvosolom a problémát - ha kell, hangosan mondogatom, leírom egy füzetbe (ez azért is jó, mert később ha visszanézed, elég jó visszajelzést ad majd magadról), és amint lehet, tényleg teszek is ellene. Pl. a helyedben most csinálnék pár guggolást. Lehet - sőt, valószínű - h effektíve semmit nem segít, de a semminél mégiscsak több. Aztán amint lehet, elmennék kardiózni egyet, csinálnék egy komoly zsírégető edzést, és visszavennék 15-20%-ot a napi kalóriabevitelemből, plusz javarészt csak zöldségeket ennék, amíg le nem megy ez a 3 kiló.

okt. 1. 02:50
 5/14 anonim ***** válasza:
83%

Én is 165 cm vagyok, mindig is 52-54 kg körül voltam, aztán letettem a cigit, zabálni kezdtem helyette, hízásnak indultam, és em is pont 60 kilónál kaptam sokkot.

Nos én nem akartam ezt elfogadni, hanem amikor először 6-ossal kezdődött a szám a mérlegen, még azon a napon elkezdtem számolni a kalóriákat, és még többet sportolni. 4 hónap alatt lement 8 kiló. Az elején a leggyorsabb a fogyás, tehát ha rendesen beleállsz, ez a 3 kg egy hónap alatt meg lehet. Nem érdemes nyavajogni miatta. :)

okt. 1. 07:45
 6/14 anonim ***** válasza:
50%

"3 kilót leadni nem olyan könnyű" - kis súlyból valóban nehezebb fogyni, de azért jóval könnyebb, mint 10-et vagy 30-at

"3 kilót leadni nem olyan könnyű" - Ha tényleg motivált vagy, kis súlyból is max. 2 hónap

okt. 1. 09:23
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Mások pocakkal mászkálnak buszon te meg be vagy szrva 3 kilótól. Mi elsz ha így marad? Semmi.. HAcsak nem versenyre készülsz engedd el.
okt. 1. 10:43
 8/14 anonim ***** válasza:
80%
Ha csak most vetted észre, akkor mit kéne rajta elfogadni? Ha eddig észre sem vetted, akkor eddig sem zavart. 3 kiló meg nem sok, nem kell úgy csinálni, mintha 10 kilóval több lennél.
okt. 1. 11:58
 9/14 Katona Dius ***** válasza:
80%
Mégha 30 kilóról lenne szó. 3 kiló kb meg sem látszik, szerintem csak túlaggódod a dolgot. 3 kiló meg seperc alatt lemegy.
okt. 1. 15:15
 10/14 anonim ***** válasza:
34%
9, egy vékony testalkatú lánynál nagyon is látszik a 3 kiló, ruha nélkül legalábbis. :) De az igaz hogy seperc alatt lemegy, kár túlparázni.
okt. 1. 15:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!