Milyen edzést ajánlanátok egy erősen túlsúlyos fiatal nőnek?
157 centi vagyok, sajnos 100kg. Szeretnék ezen változtatni (volt már rá példa, de sajnos félbehagytam és visszahíztam). Kaja terén nem kérek tanácsot, azzal úgy ahogy képben vagyok mi jó és mi nem :D de edzőteremben még sosem voltam. Kezdetben inkább kardióra (?) gondoltam, emelkedőn sétálás, lépcsőzés (ha bírom, rendes lépcsőn már nem bírja a térdem, ezért is vágnék bele). Meg kisebb súlyokkal inkább ilyen átmozgatásra. de mindent meghallgatok :)
Kérlek vegyétek figyelembe a nagy súlyfelesleget, így például a futás egyelőre kiesik. Köszönöm!
3. fokú elhízás, 40+ bmi
Az étkezésre nagyon figyelni most kb 2000 kalória körül eszel.
De mivel alacsony nő vagy kb 1500 at kellene enni hogy normális súly legfelső határát tartani tudjad.
Tehát látni kell hogy 60 kg és 100 kg között mintegy 500 kalória van nagyon figyelj mit eszel
Elsősorba egyèl keveset,ne csipegess kèt evès közt.A vacsoràt hagy el ha lehet!Ne igyàl csak vizet!
A mozgàsnak jó lesz a bicikli,sok gyaloglàs ès esetleg a taposógèp,napi 30perc legalàbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!