Miért látok ennyi túlsúlyos embert mindenhol?
A kérdésedben leírt állítás nem igaz, téves a kiindulási feltételezésed!
Vannak kövér emberek, de a többség közel sem az, 150 kg-os embert nem igazán láttam még, a fiatal lányok többsége meg egyáltalán nem kövér vagy túlsúlyos, legfeljebb nem deszkavékony.
Mert az emberek negyede elhízott (BMI 30-nál több) Magyarországon.
A fiataloknál az extrém túlsúly nem alakulhat ki erős genetikai hajlam nélkül, de szerencsére az ilyen eset kevés. Talán már az van, hogy jobban fel tudják vállalni ezt a testi problémájukat a nyilvánosság előtt.
Az előbb említett stresszfaktor csak könnyű elhízáshoz vezethet egy hibátlan genetikájú embernél - így értettem az előző válaszomat.
*Ja és normális hőfokból indultam otthonról.
Tehát nem az, hogy pl fel voltam hevülve, vagy ilyesmi és akkor azért lett volna.
De legyen inkább amúgy 5 perc, de akkoris, tehát, most nem az alényeg, hanem, hogy 1-2 másodperc alatt beborult, és hirtelen éles váltás volt; hogy addig lehúzott cipzárral tök jó volt; utána meg hirtelen már felhúzott cipzárral is fáztam;
de már haladtam egy ideje.
*Vagy pl depressziós minden miatt; pl ritkán jut csokihoz/csipszhez, de olyankor mindent összefal, és akkor gyorsan fölmegy rá pár kiló; aztán lehet, hogy tökre így ingázik neki.
Meg pl az is befolyásolhatja talán valamennyire a kinézetét; hogy éppen evett előtte. Ha meg csajt látsz, akkor lehet, hogy babát /babákat is vár; tehát az is lehet még akár.
Vagy pl pajzmirigyprobléma.
Azt hallottam,hogy az amúgy az önértékeléssel függ össze.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!