Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Borzalmas, szörnyű téli...

Borzalmas, szörnyű téli hidegek jönnek néhány hétre a tavasztól, teljesen kivagyok ettől a kibírhatatlan, élvezhetetlen hidegtől. Nektek mi a túlélési módszeretek?

Figyelt kérdés
20 fok alatt élvezhetetlen az idő. Magyarországon 12-ből 8 hónapon át meg lehet sajnos fagyni. Borzalom.
febr. 15. 19:15
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
60%

"Nektek mi a túlélési módszeretek?" Nekem az, hogy nem vagyok puhány. Ha ennyire megvisel a tél, használd Wim Hof módszerét vagy költözz Észak-Afrikába.

Megfelelően (testtípusnak és időjárásnak megfelelően) étkezem,

sokat mozgok,

sokat vagyok (napi 5-6 órát) kint a szabad levegőn, megfelelően felöltözve.

Az alvásom megfelelő minőségű.

Ennyi.

febr. 15. 19:20
 2/21 anonim ***** válasza:
77%

12-ből 8 hónapon át meg lehet fagyni?

Egy kicsit túldramatizálod ezt az egészet.

febr. 15. 19:20
 3/21 anonim ***** válasza:
51%
Ha Raynaud-szindrómád van, akkor a téli időszak nem kellemes, de ez nem évi nyolc hónapra érvényes, hanem ca. kettőre.
febr. 15. 19:22
 4/21 Mojjo ***** válasza:
70%
Hehe. Aranyos :) Éltem észak-Finnországban. Mínusz tíznél melegebb már tökjó idő volt, általában fél évig mínusz 20 alatt van, de simán tologattam a babakocsit mínusz 28-ban is, hogy tudjon aludni a baba. És az nem tíz perc, vagy fél óra. Szóval ez a borzalmas meg szörnyű hideg amiről mesélsz, vicces.
febr. 15. 19:26
 5/21 anonim ***** válasza:
53%
Nekem elegendő mozgás, este szauna, és csobbanás a 10-15 fokos vízben, ha van hó, akkor fetrengés benne. Hazafelé érzetre le is vehetném a kabátot, csak a józan ész miatt nem teszem.
febr. 15. 19:33
 6/21 A nagy Levin ***** válasza:
52%

Az én gyerekkoromban (70-es-80-as évek) többnyire alap volt, hogy télen tartósan nulla fok alatt volt a hőmérséklet, akár hetekig is, és senki sem fagyott meg (mármint aki normális körülmények között élt) és nem nyavajgott. És ezzel nem azt akarom mondani, hogy milyen f@sza generáció vagyunk. Egyszerűen alkalmazkodtunk, felöltöztünk rétegesen, mozogtunk, és amikor tényleg nagyon hideg volt (-12--15 fok, vagy még kevesebb), akkor a lehető legkevesebbet töltöttük a szabad levegőn. Én most is elvagyok télikabát + póló kombóval olyan -8--10 fokig.

Úgyhogy öltözz fel rendesen, töltsél minél kevesebb időt a hidegben és túl fogod élni.

febr. 15. 19:46
 7/21 anonim ***** válasza:
62%
Milyen kibírhatatlan hideg? -5 fok alig volt, 0 fok van mostanság. Ez minden csak nem hideg.
febr. 15. 19:56
 8/21 anonim ***** válasza:
45%
Én is nagyon utálom.. Most is megbetegedtem, 1 hétig fújtam az orromat.
febr. 15. 19:58
 9/21 anonim ***** válasza:
27%
Nem kell ám minden marhaságot elhinni, amivel riogatnak.
febr. 15. 20:01
 10/21 anonim ***** válasza:
86%
Jelenleg elvagyok pulcsiban, ha ennél hidegebb lesz veszek fel sálat és hosszúnadrágot.
febr. 15. 20:02
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!