Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Borzalmas, szörnyű téli...

Borzalmas, szörnyű téli hidegek jönnek néhány hétre a tavasztól, teljesen kivagyok ettől a kibírhatatlan, élvezhetetlen hidegtől. Nektek mi a túlélési módszeretek?

Figyelt kérdés
20 fok alatt élvezhetetlen az idő. Magyarországon 12-ből 8 hónapon át meg lehet sajnos fagyni. Borzalom.
febr. 15. 19:15
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
79%
Én úgy szoktam “túlélni”, hogy felöltözök melegem, hogy ne fázzak. Sőt, ha bringával megyek, akkor még a vastag kesztyű is játszik. Engem annyiban zavar ez az idő, hogy sokszor lehangol. Meg persze macera mindig öltözködni. De azért meg nem fagyok.
febr. 15. 20:02
 12/21 anonim ***** válasza:
73%
Hát az, hogy felöltözök, időjárásnak megfelelően. Engem inkább az zavar, hogy nem lehet állandóan nyitva az ablak, nincs elég friss levegő, meg ez a sok takony sz.r, amivel fertőzik egymást az emberek egész télen. Úgy várom már az első tavaszi meleg fuvallatot, mint a megváltást. (de utána a nyarat is utálom, bár nem annyira, mint a telet)
febr. 15. 20:04
 13/21 anonim ***** válasza:
15%
Mert minek kell 100 réteg ruhát magamra öltenem, mint a mamut. 100 réteg bundakabátot vegyek fel, mint valaki múmia
febr. 15. 20:06
 14/21 anonim ***** válasza:
38%
Hee???
febr. 15. 20:08
 15/21 anonim ***** válasza:
56%
Nem jön semmilyen kemény fagy, kamu az egész.
febr. 15. 20:18
 16/21 anonim ***** válasza:
79%
Mondjuk az, hogy felöltözöm, és nem a Gy.k.-ra jövök fel hisztizni, mint egy óvodás gyerek. :)
febr. 15. 21:18
 17/21 anonim ***** válasza:
73%
Most jöttem haza Fülöp szigetekről szted én hogy bírom? ott nyár van most
febr. 15. 21:34
 18/21 anonim ***** válasza:
88%
Az ilyeneket nem lehet a naplótokba írni, vagy valami? Minden másnap ez megy itt...
febr. 15. 22:04
 19/21 anonim ***** válasza:
Mindig beharangozzák a sziberiai hideget aztán ma is napsutes volt.
febr. 16. 00:37
 20/21 anonim ***** válasza:

Az a szibériai hideg maximum

-5 fok lesz.

febr. 16. 07:52
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!