Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit lehet tenni, ha nem...

Mit lehet tenni, ha nem működik a csomagautomata Temus rendelés után?

Figyelt kérdés

Temuról rendeltem.

Nem házhoz szállították, hanem csomagautomatához, aminek a kijelzője lefagyott, és az appal sem működik, viszont az e-mail értesítés azt jelezte, hogy a futár abba rakta bele.

Amit eleve nem értek, ha rossz, hogy rakta bele.

Nem egy forgalmas helyen, hanem egy faluban van, tehát nem sokan használják.

Azt írta az e-mailben hogy 2 napig tárolja.

De ha a futár, aki berakta, az se fogja észrevenni, hogy nem jó. Én meg honnét tudjam mikor megy oda.

Ilyenkor mi van?

Előre fizettem, tehát nyeljem le, hogy kifizettem és nem tudok hozzáférni?

tegnap 01:26
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem értem,mi az a fontos dolog,ami miatt nem lehet a temu nélkül élni.

Előre meg nem fizetünk ki semmit.

Mehetsz peresnedni,ha van hozzá kedved.

tegnap 06:05
 2/4 anonim válasza:
Biztos van a csomagautomata üzemeltetőjének ügyfélszolgálata. Hívd fel őket, legyél már egy picit kreatív.
tegnap 06:57
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem volt hasonló esetem. Írtam is a csomagautomatás cég ügyfélszolgálatának, megkaptam kb., hogy "így jártam"... de amikor a Temunak írtam ezzel kapcsolatosan, az egész összeget visszafizették.
tegnap 11:53
 4/4 A kérdező kommentje:

Végül is kóddal ki tudtam nyitni, mert már van rajta az is.

Annyi, hogy tegnap este mikor próbáltam lefagyott a bepötyögős rész, most hogy mentem már tudtam beírni, gondolom frissíti a rendszer x időnként.

Azt nem tudom, ha nincs a gombos rész, az appal kinyitotta e volna, mert tegnap azt is próbáltam, de nem csatlakozott.

Szerencsére megoldódott, köszi a válaszokat!

tegnap 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!