Honnan tudok úgy rendelni, hogy a szállításnál be tudom jelölni /kérhetem, hogy csomagautomatába vigyék?
Figyelt kérdés
Ugye mint előző kérdésemben kiderítettem, hogy Temu gatya, így nem tudom, honnan rendeljek, hogy ez megoldható legyen.
Amazon? Ebay? Mondjatok valami jót. Köszi! :D
okt. 26. 22:07
1/6 anonim válasza:
Egyszerűbb lenne, ha tudnánk, hogy mit akarsz rendelni, de akkor így találomra pár bolt, ami szállít csomagautómatába:
emag, alza, H&M
2/6 anonim válasza:
A legtöbb magyar webshop szállít csomagautómatába.
3/6 A kérdező kommentje:
Jogos felvetés első, ne haragudjatok! Egy balaclava maszkot (símaszk) szeretnék rendelni télre. Nem tudom, magyarban melyik webshopnál érdemes nézelődni. Csomagautomatás szállítás az egyetlen kritériumom.
okt. 26. 22:23
5/6 anonim válasza:
1. Beírod a googleba amit venni szeretnél.
2. Nézelődsz a találatok között. Amelyik neked árban megfelelő, arra rákattintasz, átvisz az adott webshopra.
3. Ott megnézed a szállítási lehetőségeket, és ha van olyan automata a felsoroltak között ami neked megfelel, akkor megrendeled a terméket. Majd a megrendelés során kipipálod az általad választott automatát, megadod a címét,stb.
6/6 A kérdező kommentje:
Nem szoktam online rendelni így elég suta vagyok hozzá, még ha elég logikus is. Köszi mindenkinek, ment a pipa:)
okt. 27. 21:22
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!