Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Egy nőnek sok a 68kg 168cmhez?

Egy nőnek sok a 68kg 168cmhez?

Figyelt kérdés

szept. 20. 15:52
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
41%
Ha 60 éves vagy, akkor nem sok. De ha fiatal vagy, és csinosan szeretnél kinézni, akkor bizony egy kicsit sok. Nem vészes, csak néhány kiló súlytöbbleted van kb 4-5 kg.
szept. 22. 03:16
 22/27 anonim ***** válasza:
52%
18, 19, ha ki vagytok pattintva, sok az izom, az teljesen más, mint ahogy 12-es is írta. De egy átlag nőn nincs olyan sok izom, így ha kérdezőnk a zsírtól ennyi kiló, akkor bizony sok neki ez a súly.
szept. 22. 07:23
 23/27 anonim ***** válasza:
50%
Én is kb ilyen vagyok. Látszatra ez egyáltalán nem sok, nem is értem a többi kommentelő lepontozását. Viszont az aránytalan eloszlás lehet zavaró (nekem pl elég nagy sajnos a hasam, ami zavar, illetve a fenekem is nagyobb, de az meg inkább előny). Illetve én nem edzettem sosem, ezért nekem sajnos ez mind zsír, és egészség szempontjából viszont nem jó. Szóval a súly kb semmit nem jelent önmagában. Mert mint ahogy mondtam, én látszólag egyáltalán nem vagyok kövér, de testzsír százalék szerint túlsúlyos vagyok. :D (ezen próbálok változtatni)
szept. 22. 11:32
 24/27 anonim ***** válasza:
29%

Voltam 68 kiló és sok volt.

Nem is kinézetre, de érzésre.

Nem esett jól lépcsőzni, dombot mászni, sportolni... semmit, mert nem volt energiám semmire, plusz az ízületeim sem szerették.

Lefogytam tíz kilót, ami kellett az egészségem miatt.

Meg oké, idén csak 68 vagyok, de ha nem áltoztatok, jövőre már lehetek 78 is simán.

szept. 23. 14:11
 25/27 anonim ***** válasza:
52%

Testösszetétel függő.

Egy átlag, nem sportoló nőre ez 5-6 kiló túlsúly.

Vannak szerencsés alkatok, akiken ez szerencsésen oszlik el és esztétikailag azt a benyomást kelti, mintha nem lenne túlsúly, de egészségügyi szempontbólakkor is van.

Sportolónál 20-22% testzsírral viszont teljesen máshogy állnak a dolgok. Szó szerint és átvitt értelemben is.

szept. 24. 08:56
 26/27 anonim ***** válasza:
9%

Egészségileg, vagy kinézet szerint?

Egészségileg manapság a sovány embereket preferál az életmódkutatás.

Külsőleg: nincs sok, nincs kevés. Tetszel magadnak, a párodnak, vagy nem. :)

szept. 25. 07:39
 27/27 anonim ***** válasza:
Határeset de még rendben van. Arányaiban voltam így is, amikor még fogyásban voltam (175cm/75kg). nem voltam túlsúlyos, csak teltebb. Egyébként mire a fogyásom vêgére értem 64kg lettem. Nem különösebben volt cél eddig lemenni, de így alakult. Viszont nem bánom, mert legalább van egy kis mozgásterem.
okt. 9. 02:02
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!