Kis súlyból fogyók, ti hogy csináljátok, illetve a célt elérve hogy tartjátok meg a súlyt?
20.
Nem mindig erről van szó.
Az én kajálásom mindig is gazdag fehérje és zöldség alapú volt, persze belefér alkalomadtán pl. pizza, és nem fogom a kalóriákat "elpocsekolni" gyenge minősegre, de hidd el, hogy változatlan étkezés és normális edzés mellett is van akinél gyötrelmes.
Én 17
17
Tudom, át is van alakítva az étkezésem, vékony vagyok most is, és közben nem éhezem, finomak is amúgy ezek a kaják is. De pont ezzel az átalakítással van a bajom, mert nem úgy eszem ahogy igazán jól esne... Idegesít hogy nem ehetek meg nyugodt lélekkel mondjuk egy tál carbonarat, és pláne nem szedhetek belőle még ha nagyon ízlett. Vagy hogy nem ehetek meg egy szelet tortát... Egy pizza meg ne legyen karfiolból, az nem pizza. :D Ez mind-mind önmegtartóztatás.
22.
Igen, ez a folyamatos figyelem, önmegtartóztatás, másképp zsírdisznósodás van. :(
Én 164 cm vagyok és 66 kg.
Fogytam az utóbbi fél évben 10 kg-ot.
1600-1800 kalória szerintem kicsit sem kevés egy olyan testsúlyú nőnek mint te...abból én degeszre zabálom magam kb.
Nekem vannak valós és elég komoly hormonproblémáim, így ma már csak a napi 1200 kalóriával fogyok, de így sem éhezek, de nyilván sokkal nehezebb, nem sok mozgás lehetőségem van csalókaja terén ha fogyni szeretnék.
Ilyen alapon lehet, hogy az ételeid összetételével van a gond.
"Nem ehetek meg nyugodt szívvel jólesően egy tál bolognait vagy egy szelet tortát "
De megehetsz, pont ez a kalóriaszámolás lényege.
Nyilván nem mértéktelenül, de erre nincs is szükség.
A súlyzós edzés (amit most nem csinálhatok sajnos :( ) sokat segít, a nagyobb izomtömeg több kalóriát éget.
Erre is érdemes lenne irányt venned.
Egyébként pedig legyél büszke magadra, hogy 40 évesen nem hagyod el magad és karcsú vagy.
Kitartást :)
29.
Ötletel itt mindenki, én érzem a jószándékot is, de látható hogy egyáltalán nem értik mi a problémánk.
Vagy fiatalok, vagy írtó szerencsések, akik majd a klimax környéken sem vesznek észre semmilyen változást.
A sport ráadásul tovább fokozza a étvágyat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!