Milyen magas és hány kg vagy most, hány kg szeretnél lenni, milyen módszerrel fogyózol, és mióta?
Az a baj, hogy a napi 1x-i étkezés következtében nagyon lelassul az anyagcsere, raktározásra fog átállni a szervezet, ezért nem fog tudni fogyni az alany.
Fel kell pörgetni az anyagcserét.
186 cm ; 90 kg
Jelenleg súlytartás nellett izomtömeg növelés a cél. Az elmúlt 6 hétven 90 és 90,7 kg között ingadoztam a mérőnapokon (hétfő reggel output után, input előtt). A következő néhány hónapban ezt tervezem folytatni, aztán az eredmény függvényében lehet, hogy jövő tavasszal ledobok 3-4 kilót.
157 cm, 57 kg. Voltam vékonyabb, 54, nagyon stresszes időszakban, amióta jobban vagyok, feljött pár kiló, de ezt tartom. Innen már nem szeretnék fogyni, mert egészséges vagyok, jól nézek ki, összességében meg vagyok magammal elégedve. Odafigyelek arra, amit eszek, kiegyensúlyozottan étkezem, nem számolom pontosan a kalóriát, de saccra be tudom lőni. Ha egyik nap többet eszek, akkor másik nap kompenzálom. Hetente 3-5x sportolok valamit, és minden este átmozgatom magam jógával.
A legnagyobb súlyom 80 kg körül lehetett. Nagyon nagydarab voltam, mint egy husigolyó.
168 centi vagyok, most csak 48 kiló - hagyjuk, ez az év egy fos.
A célsúlyom 55-56 (akkor érzem magam legjobban).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!