Mennyi idő alatt alakul ki magas vérnyomásnál valamilyen betegség? Hogyan segíthetek "házi" módszerrel a férjemnek?
Első körben orvos vizsgálja meg.
Házi vérnyomáscsökkentő gyógynövények léteznek, mint fagyöngy tea. 2-3 hét után fejti ki a hatását. Egészséges étkezés, és a testmozgás is segíthet.
Köszönöm. Ilyesmikre gondoltam mint a fagyöngy.Utána is nézek, nem ismerem.
Leírtam direkt,hogy megyünk orvoshoz, diéta rendben lesz,testmozgásra rá veszem.
4-es, amíg nem jut el orvoshoz, addig segíthet. Nem azt írtam hogy megoldja a gondot, de ha már egy kicsit is csökkenti, az jó. Az egészséges életmód pedig alapvetően csökkenti a vérnyomást. További tényező a stressz, amit a testmozgással szintén le tud vezetni.
A gyógynövények pedig nem egyik napról a másikra hatnak, kell nekik 2-3 hét, de nem is azt írtam hogy mindent helyrehoz, csakhogy csökkenti a vérnyomást.
Jajjistenem... Ha nagyon magas, akkor ne fagyöngyözz, meg ráolvasással próbálkozz házi módszerekkel... Ez életveszélyes is lehet!
Azonnal orvoshoz!!!!!
Fogyás, és testmozgás.
Ha nagyon magas akkor tényleg inkább gyógyszer, amíg le nem fogy.
Fagyöngyözes helyett inkább egyen kevesebbet. Tudom, azért tenni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!