Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Teljes kivizsgálás lesz...

Teljes kivizsgálás lesz következő héten. Kíváncsi lennék, szerintetek mitől lehetnek ilyen tünetek, illetve hogy fognak kivizsgálni?

Figyelt kérdés

15 éves vagyok, szeptemberben leszek 16. A hónap elején abbahagytam a masztit, x ok miatt, az nem számít (lelki eredetű) azóta vannak ilyen érzéseim. Már nyár eleje óta kevesebbet csináltam, de most végleg abbamaradt... Akkoriban (nyár elején) heti 2-3 volt, és néha rosszul éreztem magam, pontosabban rossz közérzetem volt... Miután abbahagytam (aug. eleje) egyre többször voltam furán, majd kb 1 hete minden nap ugyanaz. Ezt csak azért írtam, mert kíváncsi vagyok ez lehet e ok, vagy más bajom van e.

Szóval a tünetek: bal kéz/mellkas feletti és nyaki fájdalom, pontosabba rossz érzés vagy gyengeség. Gyakorlatban nem gyengébb a kezem, mert éppúgy elbirom vele magam... Hányinger szerűség (nem hányingyer, de olyasmi érzés) érdekes érzés gyomorban, torokban (mintha lenne ott valami) fáradtság egész nap, néha bal oldali lábfájdalom. Éhes/szomjas nem vagyok, és csak akkor eszek/iszok, amikor azt érzem, hogy kell, de ez miatt nagyon keveset (1-1,5l folyadék) és nagyon kevés kaja. Gének miatt ULTRA!!! vékony vagyok (sajnos) 176cm magas és 50!!! KG. ELFOGADHATATLAN. És még ez mellé alig eszek/iszok...

Keveset alszok, mert nem tudok, nem mozgok, ez az én hibám. Rendszertelenül járok aludni, és rendszertelenül kelek. Egyszer alszok 2-3 órát máskor 9-et is akár.

Mi lehet ez? Maszti kihagyás miatt, esetleg szív/érrendszeri betegség? Vagy valami rák, vagy nagy betegség állhat a háttérben?

Félek. És félek a kivizsgálástól is. Vérnyomásom lehetetlen megmérni, mert ahogy meghallom a hangját, vagy meglátom a mászert, szorongok, pulzus az egekben (150+ is volt már orvosnál) vérnyomás meg normális. Vérvételtől is parázok (bár utóbbi időben nem annyira) EKG-t nem irom ki nevetés nélkül.

Valami tipp, hogy mi lehet és mire számítsak? :/

F/16

2015. aug. 23. 16:47
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
64%
Pánikbetegség. Ennyi a te bajod.
2015. aug. 23. 16:49
 2/17 anonim ***** válasza:
Enis leszokoban vagyok nekem is sok mindenem faj..verveteltol ne parazz nem fáj ...a gyomor tukrozes az ku....rvara....nekem sztem lelki belso mivel a dokik nem talaltak semmit.
2015. aug. 23. 16:50
 3/17 A kérdező kommentje:
Pánikbetegség nem véletlen rohamokban jön? Mert nekem egész napokon keresztül van hasonló tünetem. Gondoltam pánikbetegségre, de mivel mindig érzem, nem hiszem...
2015. aug. 23. 16:52
 4/17 anonim ***** válasza:
Lelki alapon is lehet vmi.
2015. aug. 23. 16:53
 5/17 A kérdező kommentje:
Hormontermelésre is gondolok, mert ugye hirtelen álltam le a masztival, így a nemi hormonok lassulhatnak, vagy nem tudom, hogy lehetne ezt megfogalmzni.
2015. aug. 23. 17:02
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Ez a maszti dolog csak a te mániád, ennek semmi köze az egészhez. Lehet a kialakulóban levő pánikbetegség is, de én valószínűbbnek tartom a teljes semmittevést az alapvető oknak.
2015. aug. 23. 17:11
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Generalizált szorongás lesz szerintem, a sok vizsgálat azért kell, hogy a szervi bajokat ki lehessen zárni. Drasztikusan változtatnod kéne az életmódodon, sportolni kéne (legjobb a futás vagy a biciklizés) és rendesen táplálkozni. Talán gyógyszert is kapsz majd, de azért azokra jobb nem rászokni.
2015. aug. 23. 17:15
 8/17 A kérdező kommentje:

Amióta nincs barátnőm azóta nagyot estem lefele... Amíg volt, addig normálisan kajáltam, gép előtt alig ültem, kijártam vele, kijártam spanokkal.... Amióta nincs gép-gép-gép, ezt úgy képzeljétek, hogy felkelek, és beülök, majd egész nap előtte ülök (14 órát ha nem többet) Azóta szét vagyok esve, és ahogy észrevettem, mindenki eltávolodott tőlem. Mondjuk megértem. Most vagyok vele békülőben, talán ha kibékülnénk, akkor sikerülne változtatni, de nem rózsás a helyzet.

Tudom, hogy gépfüggő vagyok, nem kell leírnotok. És tudom, hogy nagyon nem egészséges. De ez nekem olyan mint a drog.

2015. aug. 23. 17:20
 9/17 anonim ***** válasza:
Valószínűleg nincsen semmi szervi bajod, ezek a tünetek túlságosan szerteágazóak. Szerintem fölösleges az orvoshoz mászkálás és a betegségtudat, inkább szerezz be egy barátnőt.
2015. aug. 23. 17:29
 10/17 A kérdező kommentje:
Hát inkább kínozzon a doki napokig, minthogy valami mégis legyen... Más csaj meg most nem érdekel (pedig volt) de abban is őt kerestem, ezért mind rosszul végződött.
2015. aug. 23. 17:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!