Teljes kivizsgálás lesz következő héten. Kíváncsi lennék, szerintetek mitől lehetnek ilyen tünetek, illetve hogy fognak kivizsgálni?
15 éves vagyok, szeptemberben leszek 16. A hónap elején abbahagytam a masztit, x ok miatt, az nem számít (lelki eredetű) azóta vannak ilyen érzéseim. Már nyár eleje óta kevesebbet csináltam, de most végleg abbamaradt... Akkoriban (nyár elején) heti 2-3 volt, és néha rosszul éreztem magam, pontosabban rossz közérzetem volt... Miután abbahagytam (aug. eleje) egyre többször voltam furán, majd kb 1 hete minden nap ugyanaz. Ezt csak azért írtam, mert kíváncsi vagyok ez lehet e ok, vagy más bajom van e.
Szóval a tünetek: bal kéz/mellkas feletti és nyaki fájdalom, pontosabba rossz érzés vagy gyengeség. Gyakorlatban nem gyengébb a kezem, mert éppúgy elbirom vele magam... Hányinger szerűség (nem hányingyer, de olyasmi érzés) érdekes érzés gyomorban, torokban (mintha lenne ott valami) fáradtság egész nap, néha bal oldali lábfájdalom. Éhes/szomjas nem vagyok, és csak akkor eszek/iszok, amikor azt érzem, hogy kell, de ez miatt nagyon keveset (1-1,5l folyadék) és nagyon kevés kaja. Gének miatt ULTRA!!! vékony vagyok (sajnos) 176cm magas és 50!!! KG. ELFOGADHATATLAN. És még ez mellé alig eszek/iszok...
Keveset alszok, mert nem tudok, nem mozgok, ez az én hibám. Rendszertelenül járok aludni, és rendszertelenül kelek. Egyszer alszok 2-3 órát máskor 9-et is akár.
Mi lehet ez? Maszti kihagyás miatt, esetleg szív/érrendszeri betegség? Vagy valami rák, vagy nagy betegség állhat a háttérben?
Félek. És félek a kivizsgálástól is. Vérnyomásom lehetetlen megmérni, mert ahogy meghallom a hangját, vagy meglátom a mászert, szorongok, pulzus az egekben (150+ is volt már orvosnál) vérnyomás meg normális. Vérvételtől is parázok (bár utóbbi időben nem annyira) EKG-t nem irom ki nevetés nélkül.
Valami tipp, hogy mi lehet és mire számítsak? :/
F/16
Amióta nincs barátnőm azóta nagyot estem lefele... Amíg volt, addig normálisan kajáltam, gép előtt alig ültem, kijártam vele, kijártam spanokkal.... Amióta nincs gép-gép-gép, ezt úgy képzeljétek, hogy felkelek, és beülök, majd egész nap előtte ülök (14 órát ha nem többet) Azóta szét vagyok esve, és ahogy észrevettem, mindenki eltávolodott tőlem. Mondjuk megértem. Most vagyok vele békülőben, talán ha kibékülnénk, akkor sikerülne változtatni, de nem rózsás a helyzet.
Tudom, hogy gépfüggő vagyok, nem kell leírnotok. És tudom, hogy nagyon nem egészséges. De ez nekem olyan mint a drog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!