Hogyan zajlik a kivizsgálás, ha elmegyek orvoshoz "pénisz-gondokkal"?
Minden esetre az urológiára menjél. Általában 2 esn vannak ott.A doki,és aki írja amit a doki mond, a tüneteidet .
A rendelőben van elkeritett rész is .
Te ott csak egy eset vagy ,a többi 1000 közül .Igy kell ezt felfogni.Ahogy kijöttél,már a doki sem emlékezik rád.
Hali!
Előszöris nyugodj meg, és ne aggódj! :-) Hideg fejjel minden sokkal elvisel7őbb, és mindenki csak a saját félelme ill. szégyenérzete miatt spilázza túl ezt az egészet, am. egy ilyen/efféle vizsgálat simán kibír6ó, és ált. nem is fájdalmas, max. egy picit kellemetlen, de elvisel7ő mértékben. :-)
Azonban elég hiányosan írtad ki ezt a kérdést, így most kérdeznék párat, amire légy szíves válaszolj! Oké? :-)
_ Hány éves vagy?
_ Mióta van ez a problémád, és mennyire intenzív?
_ Csak érzékeny az a makk, vagy szorítja is a fityma körkörösen, gyűrűszerűen, amikor hátrahúzod azt?
_ Mi a helyzet a fitymafékeddel!? nem rövid az?
_ Suliban, oviban, akárhol sose vizsgálták a fütyköst szűrővizsgálat során?
Nyugodj meg, és fel a fejjel! ;-D
Most pedig várom a válaszaidat! :-)
Üdv: EE
Én ezt értem, de eddig még csak 2 kérdésemre válaszoltál. Megteszed, hogy a többi korábban feltettjeimre is reagálsz?
˙
(PS: A lepontozó fórumozók meg önmagukat minősítették -- már megint -- ...)
Mi a francnak kellene válaszolnia a kérdezőnek a kérdéseidre? Elég furcsa kérdések egyébként, ilyeneket nem szoktak feltenni.
Kedves kérdező, inkább menj orvoshoz, házilag úgysem fogod tudni megoldani a problémádat.
Talán azért, mert feltettem őket. És nyilván nem neked van közöd a kérdéseimhez, szóval nem tőled várok rá választ, hanem a Kérdezőtől. Ha meg vmi gondod van azzal, hogy merek kérdezni a kérdezőtől azért, hogy választ kaphassak a kérdéseimre, amelyek megválaszolásával talán jobban megért7M a srác problémáját, akkor nyeld le szépen! Nem neked kell válaszolni, de hasztalan gágogásra meg semmi szüksége nincs itt senkinek! Sem a Kérdezőnek, sem nekem. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!