Erősen túlsúlyos nő vagyok. Mennyit fogyhatok 1 hónap alatt, ha napi 1000max 1200kcalt eszek? Ülőmunkát végzek, napi 20 perc kb az aktív mozgásom (bicajozás).
Ha erősen túlsúlyos vagy akkor ez rendkívül kevés lesz és 4 nap múlva kieszed a hűtőt
Ha mégse eszed ki a hutot akkor az állandó éhségtől kb 2 hét alatt reflux majd fekély és kb egy hónap amíg csökken a BMR és alacsony kcalon se fogysz. Ezeket helyrehozni kb fél év lesz.
De az elso honapban kb 4 kilo lemehez
1000? Nagyon drasztikus ez a megvonás (az eddigiekhez képest főleg, mert biztos sokkal többet ettél). Mégis meddig akarsz koplalni, örökre? Előbb kihullik a hajad, mint hogy lefogysz.
Mrnnyit ír egy normális kalóriaszükséglet kalkulátor a BMR-edhez?
Az hogy a tested éhezik és hogy éhes vagy két külön dolog. Neked kb 1900 kcalon kéne fogynod.
Én csinaltam marhaságot. 95 kg-mal fogyt 1200 kcalon. 2019-ben. Akkor elég sok eü bajom lett ettől. És az egyikre maig gyógyszert szedek.
Egy joerzesu dietetikis se mondana neked 1900-2000 kcal alatti etrendet. Jopar honapra tonkreteszed ezzel magad ha nem évekre. De ugy tunim hiaba mondjuk. Majd meglatod magadnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!