Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 15 kiló fogyás 1 hónap alatt?

15 kiló fogyás 1 hónap alatt?

Figyelt kérdés
40 kiló feleslegem van. Arra gondoltam, gyümölcsön, levesen, tojáson és natúr csirkemellen kívül nem eszem mást, hogy beinduljon a fogyás. Ennyi idő alatt lehetséges ennyit fogyni? Sportolnék mellette.
2022. máj. 13. 16:19
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
40 kilot kb 1 ev alatt erdemes leadni, ha tartosan meg is szeretnel maradni vekonyabbnak. Vannak kaloria es mozgas szamlalo app-ok. Ezekkel nagyon jol lehet fogyni.
2022. máj. 13. 16:25
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Ekkora feleslegnél 4 kg egészséges, ha a víz veszteséget is beleszámolom 6kg, de ez később már nem lesz.

Teljesen irreális, amit kitaláltál, eleve 40kg felesleggel napi 1 óra séta ajánlott, vagy úszás, biciklizés, ha nem akarod az ízületeidet tönkretenni.

2022. máj. 13. 16:33
 3/16 anonim ***** válasza:
“ hogy beinduljon a fogyás. ”. Nem kell azt berúgni, mint az öreg motort, elindul az egy normális mértékű deficittel is, amivel nem teszed magad az egészségügyi problémák, a jojó effektus és az evészavar felé vezető egyenes útra - mert amit leírtál, azzal viszont igen: egy darabig szenvedsz ezzel, aztán feladod, visszahízol mindent vagy még többet is, csak ha újra el akarod kezdeni, akkor rosszabb helyzetben leszel, mint most, mert alkalmazkodott/lelassult az anyagcseréd és még izmot is vesztettél. Szóval nem csinálj ilyen drasztikus dolgokat. És ha most azt gondolod, hogy dehogynem, te kitartasz, sikerülni fog, van akaraterőd, akkor tudnod kell, hogy az egészségedre káros hatások ugyanúgy megmaradnak, másrészt ez az emberek 1%-ának sikerül.
2022. máj. 13. 16:54
 4/16 anonim ***** válasza:
Idiótaság ezeken élni egy hónapig.
2022. máj. 13. 17:19
 5/16 anonim ***** válasza:

Nem fog ennyi lemenni.

Másrészt nem az a legfontosabb, mit eszel, hanem hogy mennyit.

2022. máj. 13. 17:31
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Fogyásban egyedül a kalóriadeficit számít, semmi más. Hiába eszel csak gyümölcsöt, levest, tojást és natúr csirkemellet, ha kalóriatöbbletben vagy, akkor hízni fogsz, nem fogyni. Viszont ehetsz te csokit, mirelit pizzát, péksütit, pacalpörit, ha kalóriadefitben vagy, akkor fogyni fogsz. Ilyen egyszerű.

Nyilván a kalóriadeficitet pont nem a legkönnyebb fenttartani az utóbbi élelmiszerek mellett, ráadásul a fogyás mellett az egészség is fontos diéta szempontjából, de ezt most hagyjuk.

15 kilót pedig ne akarj leadni egy hónap alatt. Én anno két hónap alatt adtam le ennyit, és pokolian szarul voltam, nagyon rossz volt a közérzetem. Nem ajánlom senkinek azt az extra deficitet.

2022. máj. 13. 17:48
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
3-4 hónap alatt megy le annyi egészségesen és mozogni kell nem csak a kalóriadeficittel a csodát várni mert ha ennyi kg lemegy ott a veszély hogy minden bőr lógni fog rajtad és nem lesz szép tónusos alakod ha férfi vagy ha nő teljesen mindegy.
2022. máj. 13. 18:13
 8/16 anonim ***** válasza:

Ja bocs ott van hogy mozogni is fogsz!

2022. máj. 13. 18:13
 9/16 anonim ***** válasza:
Háromszorozd meg az időt a -15 kilóhoz, és ne akarj két hónap múlva modell lenni, 40 kiló felesleggel.
2022. máj. 14. 08:05
 10/16 A kérdező kommentje:
Más ötletem már nincs, csak ez. 2,5 hónap alatt nem ment le semmi, azért gondoltam hogy valami drasztikusabbra volna szükségem, így ezt találtam ki.
2022. máj. 14. 09:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!