15 kiló fogyás 1 hónap alatt?
Ekkora feleslegnél 4 kg egészséges, ha a víz veszteséget is beleszámolom 6kg, de ez később már nem lesz.
Teljesen irreális, amit kitaláltál, eleve 40kg felesleggel napi 1 óra séta ajánlott, vagy úszás, biciklizés, ha nem akarod az ízületeidet tönkretenni.
Nem fog ennyi lemenni.
Másrészt nem az a legfontosabb, mit eszel, hanem hogy mennyit.
Fogyásban egyedül a kalóriadeficit számít, semmi más. Hiába eszel csak gyümölcsöt, levest, tojást és natúr csirkemellet, ha kalóriatöbbletben vagy, akkor hízni fogsz, nem fogyni. Viszont ehetsz te csokit, mirelit pizzát, péksütit, pacalpörit, ha kalóriadefitben vagy, akkor fogyni fogsz. Ilyen egyszerű.
Nyilván a kalóriadeficitet pont nem a legkönnyebb fenttartani az utóbbi élelmiszerek mellett, ráadásul a fogyás mellett az egészség is fontos diéta szempontjából, de ezt most hagyjuk.
15 kilót pedig ne akarj leadni egy hónap alatt. Én anno két hónap alatt adtam le ennyit, és pokolian szarul voltam, nagyon rossz volt a közérzetem. Nem ajánlom senkinek azt az extra deficitet.
Ja bocs ott van hogy mozogni is fogsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!