15 kiló fogyás 1 hónap alatt?
Figyelt kérdés
40 kiló feleslegem van. Arra gondoltam, gyümölcsön, levesen, tojáson és natúr csirkemellen kívül nem eszem mást, hogy beinduljon a fogyás. Ennyi idő alatt lehetséges ennyit fogyni? Sportolnék mellette.2022. máj. 13. 16:19
11/16 anonim válasza:
Nem drasztikusságban mérik a fogyás hatékonyságát, szigorúan csak matematikában. Olvasd el a 6. választ, ott jól le vannak írva a dolgok.
Ha van kalóriadeficit, akkor van fogyás, egyél bármilyen élelmiszereket. Ha nincs kalóriadeficit, akkor viszont lehetsz bármennyire drasztikus magaddal szemben, nem lesz fogyás.
12/16 anonim válasza:
Mit csináltál 2,5 hónapig, ami nem működött?
13/16 A kérdező kommentje:
12# Kenyeret, lisztet és az olajban készült dolgokat kiiktattam, cukrot sem fogyasztottam, tojást kókuszolajban + zsírban sütöttem, natúr csirkét úgy szintén, bulgurral és salátával fogyasztottam. Vacsoráztam is, talán az volt a gond. Kalóriabázisba írtam mindent, illetve a mozgást is feljegyeztem, heti 1 kiló mínuszt írt, ami persze a valóságban nem következett be.
2022. máj. 14. 09:46
14/16 anonim válasza:
Mennyire van belőve a napi kalóriabeviteled deficitben?
15/16 anonim válasza:
Pedig a kalóriabázis, ha rendesen van vezetve, nagyon pontosan tud segíteni a fogyásban.
16/16 anonim válasza:
Ennyit értelmesen nem tudsz leadni, el kell kezdeni mozogni, életmódot váltani, úgy menni fog
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!