Dave Bautista, hogy, miként, miért ment így össze, betegség miatt vagy eddig fel volt fújva vegyszerekkel?
Én azt olvastam, hogy azért a régi fizikumát nehéz volt már 50 felett fenntartani, és így kényelmesebb, jobban is érzi magát. Ugyanakkor már nem akar nagydarab izomagyú lennie, nemcsak akcióhős szerepeket akar elvállalni, hanem valami komolyabbat is. De az is benne lehet, hogy vegetáriánus lett, csak halat eszik, mert évekkel ezelőtt valami emésztési bajt vagy ételallergiát diagnosztizáltak nála.
Amikor divatmajomnak öltözik az nekem se tetszik. Egyre rosszabb a stílusa. Próbál fennmaradni, de néha szánalmas már.
Igen, ezt jól mondod 2-es, "Amikor divatmajomnak öltözik", akkor nagyon szánalmas!
Nincs bajom a mássággal, de manapság Bautista is úgy néz ki néha, mint egy celeb meleg, ez pedig kiábrándító az eddigi életútja alapján. Hiszen, nem ezt várná az ember tőle. Ha le is fogy, nem kéne ekkorát váltania.
Értem én, valószínűleg sztájlisztok adják rá ezeket a szerkókat, abban a hitben, ettől majd trendi lesz, de aki ezt hagyja, az már nem az eredeti férfias, alfa típusú Bautista.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!