Betegség alatt ajánlott fogyókúrázni?
Influenzás vagyok és egyre rosszabbul érzem magam. Edzést hanyagolom, de a kalóriakeretet próbálom betartani, viszont úgy érzem, hogy éhes és gyenge vagyok. Ennék még valamit, de félek, hogy hízni fogok vagy nagyon lelassul a fogyás. Fontos, hogy májusra már ledobjak pár kg-t és hogy utána is töretlenül haladjak a cél felé.
Jelenleg 1200 kalóriát viszek be. A magasságom 175 cm a súlyom kb. 75-85 között van( egy ideje nem mértem). Az a baj, h egy hónap már nem sok idő és ha most elcseszem a diétát, akkor edzhetek reggeltől-estig, lehet, hogy nem fogom tudni behozni a hátrányt. :/ Mit tudnátok javasolni az éhség csökkentésére? Vagy esetleg a b vitamin segíthet? Émelygek is elég gyakran.
Ha éhes vagy, egyél... mi ebben a nehéz?
Az 1200 kalória meg egy hároméves kisgyerek napi szükséglete.
Az 1200 kaloriaval eleve kicsinalod magad. 80 százalék eséllyel ezért js vagy beteg. A túl kevés kajától legyengült az immunrendszered és mindent összeszedsz és jól le is terít.
Az egészséges fogyáshoz kb 1490 kalóriát kellene enned.
Betegség alatt pedig minimum a napi szükségletet ami 2050 kcal körül van ha egész nap nem csinálsz semmit. És ettől még nem hízol csak pár napig súlyt tartasz
Nem. Eleve a fehérvérsejteknek kell plusz energia és kb ezek gyógyitanak meg.
Az 1200 meg egészségesen, fogyáshoz is kevés
Többet kellene enned, nem csoda, hogy éhes vagy 1200 kalóriával. Nevetséges.
Egyél fehérjét, gyümölcsöket.
Arra nem gondoltál azért vagy beteg mert nem eszel rendszeresen.
És gyengül a rendszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!