Mi okozhat indokolatlan hízást?
Nekem is ez volt, tudom, hozzád képest "semmiség", de 7 kiló hízás pár hónap alatt, változatlan életmód mellett. Alacsony vagyok, rajtam már meglátszik ennyi felesleg. Ráadásul akkor már 1 éve nem jött össze a baba, plusz hajhullás stb. Nem vártam tovább, mentem orvoshoz.
Lehet egészségügyi probléma, igen. Menj el teljes kivizsgálásra, elsőnek endokrinológus, hormonok, pajzsmirigy vizsgálata. Nekem is ott volt a gond.
Köszönöm a tippet,én is erre gondoltam, ugyanis gyerekként küzdöttem pajzsmirigy betegséggel, akkor voltam utoljára ennyi kiló, aztán szépen elmúlt és le is fogytam. A legutóbbi vérvétel szerint nincs baj a pajzsmirigyemmel, de az pár hónapja volt, lehet újra megnézetem. Végül sikerült a baba?
Elég jártas vagyok a témában, életem folyamán rengetegszer voltam dietetikusnál, eddig mindig bevált az 1700 kcal.
Fél éve eszem ennyit egyébként, de ez is hízáshoz vezet sajnos
Nem létezik betegség, ami arra készteti a testet, hogy megszegje az energiamegmaradás törvényét. Rosszul számolod a kalóriákat. És ha egy év alatt 20 kilót híztál, akkor nem is kicsit.
A mozgást meg csak kétféle ember nem tudja beiktatni az életébe. Az egyik, aki nem is akarja, a másik pedig, aki nyaktól lefelé lebénult. Te melyik vagy?
"A legutóbbi vérvétel szerint nincs baj a pajzsmirigyemmel, de az pár hónapja volt, lehet újra megnézetem."
Mit néztek, csak tsh értéket? Az önmagában nem elég, kell nézni t3, t4, atpo stb. értékeket.
Cukrosat szoktad nézetni, az milyen? Inzulin terhelésed volt már?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!