Az létezik, hogy 10-12 évvel ezelőtti ruháim, amik 28 évesen jók voltak rám, most passzosak, pedig nem híztam? 41 F
Rám meg nemcsak hogy feljön az érettségi öltönyöm, de még jobban is áll 46 évesen!
Mondjuk kár, hogy kétsoros, az a 90-es évek tévedése volt.
Kérdezd meg öregapádat, hogy a nincsenek-e neki ruhái még a Beatles korszakból, és húzd fel azokat, ha hibátlanok. Jól fogsz kinézni!🤣🤣🤣
"Kérdezd meg öregapádat, hogy a nincsenek-e neki ruhái még a Beatles korszakból"
Egy 2014-es pulcsit összehasonlítani a 60-as évek ruházattal nem vall nagy intelligenciára.
Zsír-izom arány változik.
Amit csinálsz nem sokat ér izommegtartás szempontjából.
5.
A legértelmesebb hozzászólás, lepontozva...
19.
Ez nem a konditermi, izommegtartó netán építő edzés otthoni alternatívája, hanem egy kis nyüzsgés, tespedés helyett.
Nekem 54/N, 20 fekvő a bemelegítésem felsőtest edzésnél és formás vékony vagyok.
Hogy mit csinálj?
Legjobb a kondi a gépek nyújtotta terhelés, plusz fehérjedús kajálás.
Ha nem tudsz termezni, legalább egy kézisúlyzó készletet szerezz be és nézz hozzá edzésvideókat.
(Nekem pl. otthon is van kondigépem, meg súlyzókészlet.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!