Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Az létezik, hogy 10-12 évvel...

Az létezik, hogy 10-12 évvel ezelőtti ruháim, amik 28 évesen jók voltak rám, most passzosak, pedig nem híztam? 41 F

Figyelt kérdés
Heti szinten 3x 1 órát szobabiciklizem, előtte 50 fekvőtámasz, 50 guggolás, 50 hasprés, mégis passzosak rám a 20-as éveim végén vett ruháim. Normálisan, változatosan kajálok, odafigyelek a kalóriákra is azért, gyümölcs, zöldség mindig van. Azt olvastam, hogy az embernek változik a teste 35 éves korában és úgy tűnhet, hogy hízott, valójában csak megváltozott kicsit a teste struktúrája (ergo "öregszik"). Ez mennyire lehet így?
szept. 12. 08:20
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
52%

Rám meg nemcsak hogy feljön az érettségi öltönyöm, de még jobban is áll 46 évesen!

Mondjuk kár, hogy kétsoros, az a 90-es évek tévedése volt.

szept. 12. 11:47
 12/20 anonim ***** válasza:
0%

Kérdezd meg öregapádat, hogy a nincsenek-e neki ruhái még a Beatles korszakból, és húzd fel azokat, ha hibátlanok. Jól fogsz kinézni!🤣🤣🤣

szept. 12. 12:05
 13/20 anonim ***** válasza:
63%
13: Volt olyan :) Nem nagypapa, de anyukám régi ruhái között volt, ami újra visszajött a divatba, amikor tini voltam. Semmi bajuk nem volt. Azokat még varratták, nem is üzletből voltak.
szept. 12. 12:14
 14/20 anonim ***** válasza:
90%

"Kérdezd meg öregapádat, hogy a nincsenek-e neki ruhái még a Beatles korszakból"

Egy 2014-es pulcsit összehasonlítani a 60-as évek ruházattal nem vall nagy intelligenciára.

szept. 12. 12:15
 15/20 anonim ***** válasza:
0%
A testalkatunk változik. Ha izmosabb vagy, mint 12 éve, akkor szűkebbek a ruháid.
szept. 12. 13:16
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Zsír-izom arány változik.

Amit csinálsz nem sokat ér izommegtartás szempontjából.

szept. 12. 17:28
 17/20 anonim ***** válasza:
51%

5.

A legértelmesebb hozzászólás, lepontozva...

szept. 12. 17:30
 18/20 anonim ***** válasza:
52%
Ha semmi más nem történik, csak a csigolyák közti porckorongok magassága csökken, akkor az már önmagában legalább 1-2 cm testmagasság csökkenést okoz. Ennek megfelelően a mellkasüreg és a hasüreg magasságának csökkenésével "kiszélesedik" az ember.
szept. 12. 21:14
 19/20 A kérdező kommentje:
16-os: nyilván nem ér fel egy konditermi edzéssel, de akkor mit javasolsz?
szept. 12. 22:50
 20/20 anonim ***** válasza:

19.

Ez nem a konditermi, izommegtartó netán építő edzés otthoni alternatívája, hanem egy kis nyüzsgés, tespedés helyett.

Nekem 54/N, 20 fekvő a bemelegítésem felsőtest edzésnél és formás vékony vagyok.

Hogy mit csinálj?

Legjobb a kondi a gépek nyújtotta terhelés, plusz fehérjedús kajálás.

Ha nem tudsz termezni, legalább egy kézisúlyzó készletet szerezz be és nézz hozzá edzésvideókat.

(Nekem pl. otthon is van kondigépem, meg súlyzókészlet.)

szept. 13. 21:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!