Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Valaki tudott már úgy fogyni,...

Valaki tudott már úgy fogyni, hogy nem számolt kalóriát?

Figyelt kérdés

Elég lusta vagyok ilyenekre, próbáltam,de nekem nincs kedvem mindent mikrogrammra pontosan kimérni. Főleg ha főzök, nem csak magamra főzők, hogy a csapvizet is külön kémiai laborban elemire szedjem úgy tegyen bele a fazékba.

Ha méricskélés nélkül nem lehet fogyni akkor oké elfogadom.

szept. 4. 13:10
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Én sem számoltam sosem kalóriát, lelehet fogyni úgy is, nagyábból lehet tudni a kalóriát mennyit viszel be és azt is rá kell számolni mennyit dolgozol le ha edzel mellette. Nem egyszer diétáztam már, és le tudtam fogyni. Annak idején is voltak táblázatok azt lehetett böngészgetni, akkoriban is lehetett volna számolgatni, de nem volt kedvem hozzá, máig nincs :) De van egy, két "játékszabály" amit érdemes a fogyás érdekében betartani
szept. 8. 19:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!