Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan csökkentsem a testzsírs...

Hogyan csökkentsem a testzsírszázalékot?

Figyelt kérdés
24%-os. 18 éves vagyok 163 cm és 52 kilós. Nem akarok fogyni, mert jó az alakom, csak csökkenteni akarom a testzsírszázalékot. Elkezdtem futni és biciklizni a nyáron. Nézem a Kalóriabázison, hogy mennyi zsírt fogyasztottam, de általában nem megy feljebb a határértéknél. Ha valaki tud segíteni, annak megköszönném.:) Lehet, hogy buta kérdés, de mégse megy, hiába néztem egy csomó cikket erről.

aug. 24. 12:09
 1/3 anonim ***** válasza:
17%
Felülés guggolás sokat tud segíteni.
aug. 24. 12:23
 2/3 anonim ***** válasza:
33%
Minek? Ja, azt nem tudod. Ne okozz kárt magadnak, olvass!
aug. 24. 13:02
 3/3 anonim ***** válasza:
88%

Normális a testzsír százalékod.

Ha szeretnél kicsit lejjebb faragni belőle, akkor ne csak kardiózz (mint a futás, biciklizés), hanem csinálj erősítő edzéseket is. Pl súlyzózás, edzőtermi erősítő gépek, erősítő tornagyakorlatok (felülés, fekvőtámasz, lábemelések stb.)

Táplálkozz egészségesen, változatosan.

Túl sokat nem érdemes foglalkoznod, mert teljesen normális ez az érték. 20% alá semmiképp ne menj, káros lehet a hormonrendszerre.

aug. 24. 14:25

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!