1/9 anonim válasza:
Nem, viszont idővel halványulni fog. Kollagén jót tesz a bőrnek, plusz kipróbálhatsz krémet is
2/9 A kérdező kommentje:
Milyen kremet? Tudsz ajánlani?
aug. 21. 17:24
4/9 anonim válasza:
Szo szerint semmi nem hat rájuk. És meg fog maradni
5/9 anonim válasza:
Nem, sot, nekem fogyas utan is lettek meg uj striaim, nem usztam meg azzal, hogy “csak” meghiztam 🤦♀️😂
Ha lila szinu, akkor van ertelme kenni kremmel, mert picivel gyorsabban kifeheredik, de ennyi. Eltunni nem fog.
7/9 anonim válasza:
Sporttal, megfelelő folyadékkal, krémezéssel, masszázzsal sokat lehet javítani a striákon, de több évre van szükség.
8/9 anonim válasza:
Ne áltasd 7es, minimálisan max halványabb lehet, de ennyi
9/9 anonim válasza:
Nyilván nem. A stria a bőr szétszakadása a hízás miatt ( egyeseknél simán növkedés közben is kialakul), egyik sem tűnik el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!