Ha kávét citrommal keverünk akkor tényleg lefogyunk tőle?
Figyelt kérdés
És ha igen akkor milyen kave az?2021. szept. 9. 15:58
2/19 anonim válasza:
Nem. Az egyetlen, amit elérsz, hogy ha érzékenyebb a gyomrod, akkor kihányod.
3/19 anonim válasza:
#2 pont ez az, ha megebédelsz, iszol egy citromos kávét és okádsz egyet, akkor fogyni fogsz.
5/19 anonim válasza:
A guillotine segítségével pedig egy fejjel alacsonyabbak lehetünk.
6/19 anonim válasza:
Gondolom tiktokon láttad ezt az okosságot. Kamu. Tiktokon pl. rengeteg olyan felhasználói fiók van, ahol ellopják más fogyási-átalakulási videóját, olyan emberek videóját, akiknek több hónapig tartott lefogyni, és ezek az oldalak meg odaírják, hogy idd ezt a vacak citrom-kávé keveréket, mint a videóban szereplő lány, aki szintén mittudjamén 7 nap alatt lefogyott ennek a cuccnak az ivásával. Kamu. Mondjuk lehet nem tiktokon láttad, de én az utóbbi 1-2 hónapban napi szinten rengeteg ilyen videót látok ott, de mindegy, bárhol láttad, kamu, ilyenek nincsenek.
7/19 anonim válasza:
5: ez a mai nap legjobb válasza 🤣😁
8/19 anonim válasza:
Nem.
Viszont a citromos kávé jó másnaposság ellen. Komolyan, kipróbáltam, és működik.
9/19 anonim válasza:
#8 ismertem olyat, akinek fejfájásra volt jó (én még nem mertem kipróbálni:) fogyni biztos nem lehet tőle, sajnos
10/19 anonim válasza:
Nem valószínű, de lehet hogy rendes marja majd a gyomrot, de egy erős cifrázás se kizárt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!