Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyás citrommal? Hogyan?

Fogyás citrommal? Hogyan?

Figyelt kérdés

Van aki próbálta? Hatásos? Milyen eredményt ért el?

Aki csinálta az hogy csinálta? Írnátok egy mintaétrendet is?

Előre is köszi! /Csak normális válaszokat/

L

2013. jún. 20. 18:40
 1/8 anonim ***** válasza:
Almaecettel is lehet, de csak HÍGÍTVA!Olvass utána.
2013. jún. 20. 19:04
 2/8 anonim ***** válasza:
Lol, tiszta hülyeség! Olyan gyomorsavat okoz h kétóránként zabálhatnékod lesz.
2013. jún. 20. 19:06
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm. 1.valaszolonak: citromot kerdeztem, nem almaecetet. Utana olvastam, de valahogy nem tiszta, amıt oda irtak. Es ezt ne ugy vedd legyszi, mintha ki lennek rad akadva..koszonom hogy irtal.:D
2013. jún. 20. 19:15
 4/8 anonim ***** válasza:
Sima Vízbe belefacsarod a citromot... kb. ennyi az egész és azt megiszod. Én nem csinálom, inkább edzek. De pár helyen olvastam hogy igen hatásos. De aki ide írt hogy nagyon kajálhatnékod lesz tőle. Az igaz. Szóval ha nem bírod ki akkor ne is fogj bele. Este 6 után amúgy se nagyon ehetnél ha fogyni szeretnél. :)
2013. jún. 20. 22:49
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm:)
2013. jún. 21. 14:47
 6/8 anonim válasza:
Én iszom a citromis vizet és tényleg hatásos és nem igaz hogy éhes leszel tőle..legalábbis én nem:) de én rendesen edzek mellette de ezt ne csináld sokáig!! Egyél mellé!!:))
2013. júl. 6. 16:38
 7/8 A kérdező kommentje:
Koszonom:)
2013. júl. 8. 10:04
 8/8 anonim válasza:
Én 1.5 l ásványvízbe kockázok 2 citromot.Napi 3 l-t iszom.Egyáltalán nem marja a gyomromat,nem vagyok tőle éhesebb.Viszont a bőrömre jótékony hatással van.Eltűntek a patik,és a pórusaim is szépen összehúzódtak.Már nem zsírosodik úgy a hajam.Mondjuk én nem fogyókúra miatt kezdtem el,hanem mert egészséges.Jah,amikor elkezdtem,akkor gyomorsav ellen ajánlották...néztem érdekesen,h "de hát a citrom az savas"....nos...utána is olvastam,lényegében a szervezetben már lúgosító hatást fejt ki,így gyomorsav ellen tökre bevált és kiváló gyulladáscsökkentő...stb...én csak ajánlani tudom.
2013. aug. 15. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!