Ebben a melegben van étvágyatok? Visszajön az így leadott súly?
Napi 1x, 2x eszem, mert nincs étvágyam. Van,h egyszerre vagyok szomjas és éhes, ilyenkor elöször iszom, de akkor elmúlik az étvágyam, később viszont nem akarom visszaszedni a dupláját...
Annak, aki már járt így,h melegben fogyott visszajött a kilója?
Nekem kevesebb, de van étvágyam, éhséggel ugyanez. Túl egészségmániás paranoid vagyok ahhoz, hogy ne egyek, persze tudom, 1-2 napig akár még koplalhatnék is, nem történne semmi :) De úgyis sokkal hamarabb megéhezem.
Amikor visszaesik az étvágyam és ezt kihasználva lelkes vagyok és vigyázok, akkor jóval kevesebbet eszem (tegnap alig voltam 1200 kalória fölött becslésem szerint, ez nálam kirívóan kevés :) de ennyivel már nehéz tápanyaghiányosan enni, ha vigyázok, hogy rendes ételeket vigyek be, ilyenkor tipikusan kevesebb zsírt, mert elvenné a helyet a többi, szintén fontos dologtól), fogyok és dehogy fogom visszahízni :) Elég jó életmódom van ahhoz, hogy ne tegyem. Következő reggel éhes vagyok, picit többet eszem, majd minden visszatér a helyes kerékvágásba.
#4: Hmmm... De voltakeppen ez mindegy is. Telen is melegben vagyunk a szobaban, nyaron is (bar egyes munkahelyeken nyaron jelentosen huvosebb van, mint telen), mi a nagy kulonbseg?
Én nyáron is szinte mindennap ugyanannyira vagyok éhes és hasonló mennyiséget eszem, mint télen... Érdekelne, valójában mi a helyzet s mi mennyi energiát igényel.
Azt elhiszem, hogy egyfolytában fagyban lenni megdobja az energiafogyasztást, de az emberek többségét ez nem érinti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!