Futás után lehet inni gyógyteát (cickafarkat) mézzel és citrommal?
Figyelt kérdés
Fogyni szeretnék, ezért elkezdtem futni. Viszont nem tudom mennyit veszítek (egyáltalán veszítek-e), ha iszom továbbra is a gyógyteát. Mivel sokszor felfázom, gyakran iszom, mindig este. Szerintetek inkább igyam reggel vagy folytathatom este? (jobbat alszom tőle ezért iszom lefekvés előtt)2013. febr. 18. 21:00
1/3 anonim válasza:
semmi köze a fogyáshoz a teának.
a tea egy üdítő,ha szereted idd,de ennyi.
edzés után meg végképp értelmetlen.
edzés után el kell látni tápanyaggal a kimerült testet.
szóval ha inni akarsz valamit edzés után,az fehérjeturmix legyen vízzel.
a felfázás meg egy húgyúti fertőzés és antibiotikummal kell kezelni nem teával.
2/3 anonim válasza:
A kérdező nem sima eper teát iszik, hanem cickafark teát, ami gyógynövény és tökéletesen kezeli a női problémákat. (Bár én elsősorban ülőfürdőként ajánlanám)Persze az eset súlyosságától is függ, erős felfázás esetén nem pótolhatja az antibiotikumos kezelést, de ha időben veszik észre a bajt, sok folyadék mellett igen hatásos. Gondolom a kérdező még nem a legrosszabb állapotban van, mert akkor sportolni sem akarna, szóval jó ötlet a cickafark tea. Ha azonban csak az alvás miatt iszod, akkor én inkább a citromfű, levendula keveréket ajánlanám.. Fogyás szempontjából nem ront semmit, mert gondolom nem cukrozottan iszod és ráadásul az emésztésnek is jót tesz.. Időpontban is mindegy mikor.. Azt azért jó, ha tudod, hogy a gyógyhatását elsősorban nagyon melegen fejti ki, tehát úgy idd..:)
3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :) nem csak úgy iszogatom, megelőzésképp ajánlották, jelenleg semmi bajom sincs mióta iszom :)
2013. febr. 19. 20:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!