Miért mondják hogy eleget fogytam jól nézek ki(hivatalosan túlsúly pedig)?
Még amikor mondom hogy 10 kg-t szeretnék fogyni akkor mondják hogy néznék ki sovány stb.
180 cm/ 84 kg (férfi)
105 ről fogytam le.
Ez rosszindulat vagy a zsíros képhez szoktak?
Mert a bmi szerint még mindig túlsúlyos vagyok
Viszont másrészről ha tényleg elfogadható ez a lányok számára akkor nekem már nem lenne fontos fogynom tovább.
"Csak vádlim van, amugy nem vagyok izmos"
Akkor viszont még mindig lehet rajtad leadni érdemes úszógumi. 15% testzsírral ilyen súllyal csak a BMI torz módszere miatt lennél túlsúlyos, de ha nincs rajtad sok izom, simán lehetsz még >20%.
Két dolog torzítja, hogy az emberek hogy látnak. Az egyik, az ország kétharmada túlsúlyos vagy elhízott és a súlyoddal már így is a társadalom kobbik felébe zartozol. A másik, hogy sokat fogytál és magadhoz képest tényleg nagyon vékony lehetsz.
20% vagyok minimum ha nem több.
Aki 15% vagy alatta az extrém edzett
10% alatt verseny szint nem is igazán tartható rohadt egészségtelen.
15% és 15% alatt nekem csak 10-20 éve edző ismerőseim vannak, heti 3-4 edzőterem és szigorú diéta, heti 1 csalóétkezéssel.
Nekem nem tünik könnyűnek az se
#1 vagyok
en ugy tudom hogy egy sportosabb ferfi testzsirszazaleka olyan 12-15 szazalek kozott mozog. nalam parom ugy tartja a 14-15 szazalekot hogy egesz sok hust (foleg csirket es marhat) eszik, rizzsel es zoldseggel, de neha-neha becsusszan mas egyeb is, szoval nem tartja magat a dietahoz annyira. heti 5x megy edzeni plusz szaunazik.
a 20 szazalek nem tunik szerintem veszesnek, lehetne abbol mit vesziteni meg ha akarsz. de nem muszaj. mindenkin mashogy latszik a zsir.
Igen náluk is úgy kell elképzelni, nagyon alacsony zsírtartalmú húsok nagy mennyiségben, rizzsel képezik az étkezésiek alapját, heti 1-2 nap vmi kevésbé minőségi is becsúszik de alapjáraton figyelnek és heti 3-5 edzőterem, ezenkívül cipekedni szívesen ajánlkoznak bútorok, költözés, kerti munkák stb. Így vannak 12-15% között.
Szerintem edzőterem nélkül vagy folyamatos cihelés nélkül meg figyelmes étkezés hiányában
garantált a 15+% , föleg ha nincs edzőterem akkor 20% és 25% alatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!