Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért mondják hogy eleget...

Miért mondják hogy eleget fogytam jól nézek ki(hivatalosan túlsúly pedig)?

Figyelt kérdés

Még amikor mondom hogy 10 kg-t szeretnék fogyni akkor mondják hogy néznék ki sovány stb.

180 cm/ 84 kg (férfi)

105 ről fogytam le.

Ez rosszindulat vagy a zsíros képhez szoktak?

Mert a bmi szerint még mindig túlsúlyos vagyok

Viszont másrészről ha tényleg elfogadható ez a lányok számára akkor nekem már nem lenne fontos fogynom tovább.

aug. 17. 13:06
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

"Csak vádlim van, amugy nem vagyok izmos"

Akkor viszont még mindig lehet rajtad leadni érdemes úszógumi. 15% testzsírral ilyen súllyal csak a BMI torz módszere miatt lennél túlsúlyos, de ha nincs rajtad sok izom, simán lehetsz még >20%.

Két dolog torzítja, hogy az emberek hogy látnak. Az egyik, az ország kétharmada túlsúlyos vagy elhízott és a súlyoddal már így is a társadalom kobbik felébe zartozol. A másik, hogy sokat fogytál és magadhoz képest tényleg nagyon vékony lehetsz.

aug. 18. 17:15
 12/19 A kérdező kommentje:

20% vagyok minimum ha nem több.

Aki 15% vagy alatta az extrém edzett

aug. 20. 11:00
 13/19 anonim ***** válasza:
0%
15% még messze van az extrémtől, 20% egy férfin azért már kicsit pufi.
aug. 20. 11:05
 14/19 A kérdező kommentje:
Kemény éveken át tartó edzés nélkül 15% sosem lesz senki
aug. 20. 12:12
 15/19 anonim ***** válasza:
71%
A testzsír nem edzés kérdése, hanem étrendé. Teljesen edzetlenül is lehet valaki 15, de még 10% is. 15% környéke, ahol elkezd kirajzolódni a hasizom. Nincs benne semmi extrém. Az volna az egészséges szint. A testépítők 5-6% körül lépnek színpadra. Az már egészségtelenül alacsony, de 10% fölött teljesen jó.
aug. 20. 12:29
 16/19 A kérdező kommentje:

10% alatt verseny szint nem is igazán tartható rohadt egészségtelen.

15% és 15% alatt nekem csak 10-20 éve edző ismerőseim vannak, heti 3-4 edzőterem és szigorú diéta, heti 1 csalóétkezéssel.

Nekem nem tünik könnyűnek az se

aug. 20. 12:49
 17/19 anonim ***** válasza:

#1 vagyok

en ugy tudom hogy egy sportosabb ferfi testzsirszazaleka olyan 12-15 szazalek kozott mozog. nalam parom ugy tartja a 14-15 szazalekot hogy egesz sok hust (foleg csirket es marhat) eszik, rizzsel es zoldseggel, de neha-neha becsusszan mas egyeb is, szoval nem tartja magat a dietahoz annyira. heti 5x megy edzeni plusz szaunazik.

a 20 szazalek nem tunik szerintem veszesnek, lehetne abbol mit vesziteni meg ha akarsz. de nem muszaj. mindenkin mashogy latszik a zsir.

aug. 20. 13:52
 18/19 A kérdező kommentje:

Igen náluk is úgy kell elképzelni, nagyon alacsony zsírtartalmú húsok nagy mennyiségben, rizzsel képezik az étkezésiek alapját, heti 1-2 nap vmi kevésbé minőségi is becsúszik de alapjáraton figyelnek és heti 3-5 edzőterem, ezenkívül cipekedni szívesen ajánlkoznak bútorok, költözés, kerti munkák stb. Így vannak 12-15% között.

Szerintem edzőterem nélkül vagy folyamatos cihelés nélkül meg figyelmes étkezés hiányában

garantált a 15+% , föleg ha nincs edzőterem akkor 20% és 25% alatt

aug. 20. 14:01
 19/19 anonim ***** válasza:

"15% és 15% alatt nekem csak 10-20 éve edző ismerőseim vannak"

És mennyire tudod helyesen megítélni a dolgot? Mert azért nem annyira triviális. Az meg teljesen fals, hogy edzeni kell hozzá. Ez például alacsony testzsír szimpla fogyással:

[link]

[link]

aug. 20. 14:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!